Katsojien suosikki tekee paluun Love Islandille – ihmettelee saamaansa somevihaa

Love Island Suomi -ohjelma yllätti katsojat, kun villaan päätettiin tuoda takaisin kaksi aiemmin pudonutta kilpailijaa. Neljästä vaihtoehdosta katsojat valitsivat Senjan ja Mikan.

Love Island Suomi -kilpailusta pudonnut Senja kertoi MTVuutiset.fin haastattelussa jo heti pudottuaan, että odottaa mahdollisuutta palata takaisin saarelle. Tuolloin hän kertoi kokevansa, ettei saanut uutta mahdollisuutta. Nyt sellainen tuli.

– Odottelin tässä pari viikkoa että pääsisin takaisin, ja täällä nyt ollaan, Senja kertoo MTVuutiset.fin haastattelussa. 

Senja kertoo, että odotteli puhelua paluustaan kärsimättömänä. Aina kun tuotannosta soitettiin, hän toivoi sen olevan yhteydenotto koskien paluuta. Kun ilmoitus äänestyksestä tuli, ei Senja ollut kuitenkaan varma, että katsojat äänestäisivät juuri hänet takaisin.

– Keskustelupalstojen perusteella oletin, että Nelli voittaisi äänestyksen. Ajattelin, että minulla on varmaan ihan hyvät mahdollisuudet päästä takaisin, hän tunnustaa.

#senjatakas jakoi ihmiset kahteen leiriin

Senja tippui saarelta kolme viikkoa sitten. Tuossa ajassa ehtii perehtyä saamaansa palautteeseen ja seurata ohjelmaakin villan ulkopuolelta. Miltä palaute tuntui?

– Olin tosi yllättynyt siitä, millaisen kuvan minusta oli saanut televisiosta. Minusta ei tuntunut ollenkaan siltä, että olisin itkenyt niin paljon mitä televisiossa näytettiin, Senja kertoo.

Ystävät kuitenkin kehuivat, että Senjalla meni hyvin, myös äidillä oli vain hyvää sanottavaa.

– Äitini sanoi, että minulla taitaa olla paljon faneja, mutta hän on itse suurin kaikista.

Senja on herättänyt runsaasti keskustelua katsojien keskuudessa. Hän ihmettelee, kuinka paljon vihaa hänen halunsa palata takaisin on herättänyt. 

– Ihmiset ovat ottaneet sen jotenkin niin, että olen tyrkky kun markkinoin itseäni takaisin. Mutta sillonhan on vain hyvä, että menen, kun herätän niin paljon tunteita, Senja pohdiskelee. 

Keskustelu on välillä mennyt aika rajuksi, eikä sellaista ole helppoa lukea itsestään. Senja ei halua kuitenkaan antaa liikaa painoarvoa tuntemattomien mielipiteille.

– Kyllähän nämä ihmiset voisivat miettiä omalle kohdalleen, että miltä heistä tuntuisi lukea sellaista. Tiedän kuitenkin itse kuka olen, ja läheisenikin tietävät, joten tuntemattomien mielipiteellä ei ole niin paljon väliä. 

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat