Love Island -ohjelmassa rakastuneet Veera ja Janne erosivat: "Eivät ne tunteet ole vielä mihinkään kadonneet"

6:10
Näin Veera Virta ja Janne Nevalainen puhuivat suhteestaan elokuussa Huomenta Suomessa

Love Island Suomen ensimmäisellä kaudella toisiinsa rakastuneet Veera Virta ja Janne Nevalainen erosivat hyvissä väleissä ilman draamaa.

Love Island Suomi-ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella toisensa tavanneet ja toisiinsa rakastuneet Veera Virta ja Janne Nevalainen kertovat päättäneensä lopettaa yhteisen matkansa. Kaksikon mukaan päätös erosta oli yhteinen ja selkeä.

– Olen tosi surullinen, että kävi näin, mutta olemme Jannen kanssa kuitenkin päättäneet jatkaa matkaamme erillään. En missään nimessä halunnut, että näin käy, mutta uskon, että tämä oli kuitenkin meidän molempien hyvinvoinnin kannalta oikea päätös, Virta kertoo.

Virran mukaan entinen pariskunta ei loppujen lopuksi ollut kuitenkaan aivan täysin samalla sivulla parisuhteestaan sekä yhteisistä haaveistaan.

Vaikka päätös oli kummankin mielestä surullinen ja vaikea, ei siihen liity kuitenkaan minkäänlaista draamaa. Sekä Virta että Nevalainen olivat lopulta samaa mieltä siitä, että heidän on parasta lähteä eri teille.

– Eivät ne tunteet ole vielä mihinkään kadonneet ja menee varmasti aikaa, että pääsee yli ja jatkaa elämää. Mutta hyvissä väleissä silti erottiin, Virta täsmentää.

Sekä Virta että Nevalainen miettivät tahoillaan, että he voivat tulevaisuudessa mahdollisesti olla vielä ystäviä keskenään, mutta toistaiseksi kummankin on otettava omaa aikaa ja mietittävä omia tuntojaan rauhassa.

Nevalainen kertoo olevansa iloinen Virran kanssa viettämästään ajasta. Pari ehti olla yhdessä vajaan vuoden verran.

– En kadu mitään, mulla oli Veeran kanssa tosi kivaa, hauskaa ja mukava olla. Ja edelleen toivon Veeralle kaikkea hyvää. Meidän välillä ei ole mitään kitkaa, Nevalainen kertoo.

Kumpikin osapuoli keskittyy nyt rauhoittumaan sekä oman arkensa pyörittämiseen. Nevalaisen päiviä täyttävät työt, Virralla opiskelukuviot jatkavat etenemistään.

– Nyt on aikaa olla kavereiden kanssa ja keskittyä kouluun sekä treenaamiseen. Täytyy taas oppia olemaan yksin. Ei siinä oikein muu auta, kuin aika, Virta summaa.

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja