Love Islandilta rakkauden löytänyt Veera kirjoittaa koskettavasti parisuhteestaan: "On sellainen olo, että minua rakastetaan vilpittömästi"

Love Island Suomi -ohjelmassa rakastuneet Veera ja Janne viettivät tällä viikolla seurustelunsa alkamisen puolivuotispäivää.

Love Island Suomi -ohjelmassa tavanneet Veera ja Janne ovat seurustelleet puoli vuotta. Veera kertoo asiasta Instagram-tilillään. Hän julkaisi herkän kuva, jossa pariskunta katsoo toisiaan intensiivisesti silmiin. 

Aiemmin tällä viikolla julkaistun kuvan yhteydessä Veera kirjoittaa koskettavasti parin suhteen alkamisesta. 

– Tänään tulee tasan puoli vuotta siitä, kun oltiin just tultu Suomeen ja mentiin Kissille radiohaastatteluun, jossa Janne sanoi ekaa kertaa, että rakastaa minua. Samana päivänä päätettiin, että seurustellaan, hän kirjoittaa.


Veera kertoo, että voi olla Jannen seurassa oma itsensä.

– Janne on huomaavainen, välittävä, huumorintajuinen, rakastava ja kertoo avoimesti tunteistaan. Sen seurassa voin olla ihan 100% minä, vaikka olisinkin se huono versio itsestäni. Ja silti minulla on koko ajan sellainen olo, että minua rakastetaan vilpittömästi. 

Veera kertoo olevansa kiitollinen siitä, että löysi rakkauden Love Island Suomi -ohjelman kautta.

– Sitä vaan miettii, että kuinka paljon yksi tosi-tv-formaatti voikaan elämää muuttaa! Kiitos siis Love Island Suomi ja Sub, että autoitte minua löytämään oman prinssini vuosien etsintöjen jälkeen.

Love Island Suomi tulee taas! Hae mukaan uudelle kaudelle tästä.

Lue myös:

    Uusimmat