Louis Vuittonin herkkiä uutuuksia esiteltiin valtavassa karusellissa, katso kuvat!

Louis Vuittonin tulevan kevään ja kesän mallisto esiteltiin Pariisissa vaikuttavassa näytöksessä.

Arvostetun Louis Vuittonin uutuuksia esiteltiin huolellisesti rakennetussa muotinäytöksessä Pariisin Louvressa.

Pariisissa järjestetty muotinäytös oli rakennettu mielikuvituksellisesti valtavaan valkoiseen karuselliin. Mallit istuivat tuoreeseen mallistoon kuuluvat asut päällään karusellin hevosten selässä ja kiersivät vuorollaan karusellia esitellen vaatteita.

Näytökseen valittu musiikki oli kuin soittorasiasta. Leikittelevä ja kevyt musiikki loi paikan päälle unenomaisen tunnelman.

Myös Vuittonin vuoden 2012 kevään ja kesän mallistossa oli satumainen ja yhtenevä tunnelma. Vaaleat sävyt kirkkaanvalkoisesta luonnonvalkoiseen ja erilaisiin pastellisävyihin toimivat yhdessä saumattomana kokonaisuutena.

Vaikutteita Aasiasta?

Mallistoon kuului useita klassisia mekkoja, joiden malli muistutti Aasiasta tuttuja malleja. Sirot ja pelkistetyt mekot loivat mallistosta hyvin hienostuneen kuvan.

Hentoja kukkamekkoja

Tuoreeseen mallistoon kuului useita kukallisia mekkoja. Paikalla nähdyt asut olivat kuitenkin kaikkea muuta kuin arkisia. Vaaleista pastellisävysistä mekoista syntyi mielikuva unesta tai herkästä sadusta. Luomukset olivat kaukana tutuista arkisista kesämekoista.

Luvassa myös prameaa tyyliä

Näytöksessä esiteltiin myös kokonaisuuden herkkään linjaan istuvia räväkämpiä asukokonaisuuksia. Muun muassa Kate Mossin yllä nähtiin huolittelemattoman oloinen mekko, jonka helma oli muhkea. Myös muissa malliston leiskuvammissa asuissa oli huolittelematon sävy.

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat