Mainos

Logitechilta uusi monitoiminäppäimistö – erilliset numerot ja tuki mobiililaitteille

Logitech on esitellyt uuden K780 Multi-Device Wireless Keyboard -näppäimistön. Uutuusnäppis jatkaa valmistajan mobiililaitteille sopivien ratkaisujen sarjaa mutta tarjoaa aiempaa laajemman painikevalikoiman.

Vuosien saatossa Logitechilta on nähty lukemattomia näppäimistöratkaisuja sekä laitekohtaisien että universaalien tuotteiden muodossa. Esimerkiksi vuonna 2014 Logitech julkaisi K480-näppäimistön, joka toimi samalla mobiililaitteen tukijalkana ja mahdollisti käytettävän laitteen vaihtamisen lennosta.

Nyt samaan tuotekategoriaan saapuu K780. Perusperiaate on vastaava: langatonta näppäimistöä voi käyttää joko Windows-, Mac- ja Chrome OS -tietokoneiden tai Android- ja iOS-mobiililaitteiden kanssa. Tietokoneen kanssa voidaan hyödyntää USB-liitäntään asetettavaa Logitech Unifying -vastaanotinta ja mobiililaitteisiin näppäimistö yhdistyy Bluetoothilla.

Mobiililaitteet on mahdollista istuttaa pystyyn näppäimistön takaa löytyvään loveen. Easy-Switch-pikanäppäimillä taas yhdistettyä laitetta voi vaihtaa helposti, jos käyttäjän tarvitsee esimerkiksi naputella tekstiä puhelimella ja tabletilla vuoronperään.

K480:stä poiketen K780 tarjoaa laajemman näppäinasettelun. Kyseessä on täysikokoinen näppäimistö, joka on varustettu erillisellä numeronäppäimistöllä. Lisäksi tarjontaan kuuluvat erilaiset pikapainikkeet esimerkiksi mediatoiminnoille.

K780 Multi-Device Wireless Keyboard lähtee Logitechin mukaan myyntiin vielä kesäkuun aikana. Näppäimistön hinnaksi on asetettu 109 euroa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.