Helenius tyrmäsi Teperin – näin suomalaisjätti otteli voittoon

1:14

Raskaan sarjan nyrkkeilijä Robert Helenius kohtasi saksalaisen Erkan Teperin titteliottelussa Stuttgartin ammattinyrkkeilyillassa. MTV Sport seurasi ottelun tapahtumia.

Videolla Robert Heleniuksen komeat tyrmäysiskut.

Helenius ja Teper ottelivat IBF-liiton raskaan sarjan Intercontinental-tittelistä Teperin kotikehässä. Ottelu on 12-eräinen.

Ottelutapahtumia:

Kello 00.04, 8. erä: Tyrmäys! Helenius voittaa! Heleniuksen kolmen iskun sarja pudottaa Teperin selälleen kanveesiin. Teper yritti vielä nousta, mutta tyrmäys on tosiasia!

Kello 23.59, 7. erä: Tasainen erä. Tuomari puuttui muutamaan otteeseen tilanteisiin. Teper on yhä hieman aktiivisempi.

Kello 23.55, 6. erä: Kuudes erä päättyy. Helenius jaksaa taistella, vaikka Teper käy aktiivisesti päälle.

Kello 23.51, 5. erä: Viides erä oli Teperin hallintaa. Helenius vaikuttaa hieman väsyneeltä, eikä hän jaksa puolustaa täysillä.

Kello 23.47, 4. erä: Kongi pelastaa Heleniuksen, joka alkoi selkeästi hyytyä erän lopussa. Muilta osin erä oli varsin tasaista iskujen vaihtoa. 

Kello 23.45, 4. erä: Teper sai erätauolta uutta voimaa. Hän ei anna Heleniuksen kontrolloida ottelua. Helenius on kuitenkin hyvin ottelussa mukana.

Kello 23.44, 3. erä: Heleniukselta vahva erä. Teper taisteli naama verissä, ja Helenius hyökkäsi erän lopussa vahvasti.

Kello 23.41, 3. erä: Verta kehässä. Teperin nenä on auennut Heleniuksen lyönnistä. Ottelu jatkuu.

Kello 23.39, 2. erä: Erä 2/12 päätyy tasaisissa merkeissä. Teper on ollut aavistuksen aktiivisempi.

Kello 23.38, 2. erä: Kumpikin iskijä on aktiivinen. Heleniusta lähes päätä lyhyempi Teper käy terrierin lailla päälle, mutta suomalainen on hyvin taistossa mukana.

Kello 23.35, 1. erä: Tasainen avauserä päättyy. Molemmat ottelijat saivat läpi muutaman hyvän osuman.

Kello 23.34, 1. erä: Ottelun alku on taisainen. Teper liikkuu hieman aktiivisemmin, ja Helenius hakee iskuja Teperin vartaloon. 

Kello 23.32, 1. erä: Kongi kilahtaa ja ottelu on käynnissä!

Kello 23.31: Viimeiset valmistelut. Ottelu alkaa aivan tuota pikaa.

Kello 23.29: Vuorossa Suomen ja Saksan kansallislaulut.

Kello 23.28: Myös Erkan Teperin sisääntulossa soi AC/DC, hänellä kappaleena Thunderstruck.

Kello 23.26: AC/DC:n Hells Bells soi, kun Robert Helenius saapuu kehään!

1:32

Kello 23.06: Seuraavaksi on vuorossa illan pääottelu, jossa kohtaavat Robert Helenius ja Erkan Teper! Ottelun on määrä alkaa noin kello 23.30.

Kello 23.05: Illan viimeinen esiottelu päättyy saksalaisen Florian Sparakowskin toisen erän tyrmäysvoittoon.

Kello 22.55: Nyt kehään nousevat viimeisen esiottelun ylemmän keskisarjan nyrkkeilijät: Saksan Florian Sparakowski ja Unkarin Akos Kovacs.

Kello 22.30: Roman Gorstin suorittaman pikatyrmäyksen johdosta kehä on nyt hetken tyhjillään. Seuraavaksi on vuorossa viimeinen esiottelu 

Kello 22.19: Ennen Heleniuksen ottelua on enää yksi esiottelu jäljellä, sillä saksalainen raskassarjalainen Roman Gorst otti ammattilaisdebyytissään pikaisen voiton georgialaisesta Archil Gigolashvilistä.

Kello 22.17: Helenius ei ole aiemmin kohdannut Teperiä kehässä. Kaksikon piti kohdata jo joulukuussa 2015, mutta tuolloinen EM-ottelu peruuntui saksalaisen dopingkäryn myötä. Teper antoi kaikkiaan kaksi positiivista dopingnäytettä, mutta palasi kehään jo seuraavana kesänä.

Kello 22.15: Ennen Heleniuksen ja Teperin kohtaamista Stuttgartin illassa on vielä kaksi ottelua. Helenius astuu kehään noin kello 23.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja