Liittyykö Madeleine McCannin katoamisesta epäilty pedofiili nuoren pojan raakaan surmaan ja raiskaukseen? Saksan poliisi selvittää

5:53
Kolmevuotias Madeleine McCann katosi vuonna 2007 – nyt epäiltynä on 43-vuotias mies

Portugalissa vuonna 2007 kadonneeseen Madeleine McCanniin yhdistetty saksalaisepäilty on liitetty jälleen uuteen rikokseen, uutisoi Daily Mail.

Nyt Saksassa tutkitaan Christian Bruecknerin mahdollista kytköstä Frankfurtissa vuonna 1998 tapahtuneeseen 13-vuotiaan pojan raiskausmurhaan. Tristan Brubachin ruumis löydettiin alikulkukäytävästä frankfurtilaisen rautatieaseman lähettyviltä. Uhri oli raiskattu, silvottu ja surmattu.

Veriteon kauempaa nähneiden silminnäkijöiden antamien tuntomerkkien perusteella teosta epäillyn ulkonäkö vastasi Christian Brueckneria. Tutkijoiden mukaan tapauksen yhteyttä McCanniin selvitetään, sillä rikoksilla on tiettyjä yhteneväisyyksiä.

Molemmissa tapauksissa uhri oli ollut yksin vain hetken ja kadonnut. Lisäksi epäillystä tuotettu elektroninen piirros vastaa Bruecknerin ulkonäköä.

Taustalla rajuja rikoksia

43-vuotias Brueckner on liitetty useisiin lastenkaappauksiin ja murhiin Portugalissa ja Saksassa sen jälkeen, kun hänestä tehtiin McCannin tapauksen pääepäilty. Tällä hetkellä mies istuu saksalaisessa vankilassa huumerikoksista.

Lisäksi mies on valittanut tapauksesta, jossa hänet tuomittiin vuonna 2005 Portugalissa tapahtuneesta raiskauksesta ja pahoinpitelystä. Rikos tapahtui lähellä Praia da Luzin loma-aluetta, jossa myös McCann katosi.

Christian Brueckner on aiemmin tuomittu myös lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksista. Myös McCannin katoamisillalta kerättyjen matkapuhelintietojen perusteella Christian Brueckner oli tapahtuma-aikaan samalla alueella.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja