Lewis Hamiltonin naapurit pillastuivat tämän aikeista ökykartanollaan – kärhämä ratkesi tähden eduksi

Lewis Hamiltonin kausi F1-sarjassa on alkanut ysäkähdellen, mutta nyt siviilielämässään Hamilton on saavuttanut merkittävän voiton.

Kensingtonin ja Chelsean piirikunnan valtuusto Lontoossa on asettunut Hamiltonin puolelle tämän aikeissa kaataa koristepuu yli 21 miljoonan euron arvoisen suojellun kartanonsa pihamaalta.

Muun muassa Daily Mail tietää kertoa, että Hamiltonin harmistuneet naapurit tekivät tähden aikeista valituksen, sillä heidän mielestään Hamiltonin teko tuhoaisi alueen luontoa. Hamiltonin vastauksessa tämän puutarhanhoitaja kuitenkin kertoi kiistanalaisen puun olevan valmiiksi lähes kuollut.

Piirikunnan valtuusto ei nähnyt puun kauneutta naapurien tapaan ja antoi Hamiltonille luvan puun kaatamiseen. Tilalle on tarkoitus istuttaa magnolioita.

Daily Mailin mukaan kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Lontoon ökyalueella sijaitsevan kartanon remontointityöt aiheuttavat närää naapurustossa. Lehden mukaan Hamilton osti palatsinsa viisi vuotta sitten, mutta ei ole vielä muuttanut siihen asumaan. Aiemmin Hamiltonin suunnitelmien on pelätty muun muassa laskevan naapuruston talojen arvoa.

Lisää suukopua naapurustossa saattaa vielä aiheuttaa se, että Hamiltonin puutarha-asiantuntijat suunnittelevat lisää hakkuita pihamaalla. Toisen piirikunnan valtuustolle jätetyn hakemuksen mukaan seuraavana kirveen alle on jäämässä tuomipihlaja, joka sekin on ”80-prosenttisesti kuollut ja terminaalivaiheessa”.

Lue myös:

    Uusimmat