Lewis Hamiltonin Ferrari-kytköksestä kova väite – italialaistallin ex-pomo perusteli kantaansa paljastuksella Kimi Räikkösestä

Lewis Hamilton ja Mercedeksen tallipomo Toto Wolff käynnistivät huhut kuusinkertaisen F1-maailmanmestarin siirtymisestä Ferrarille, väittää italialaistallin entinen viestintäpäällikkö Alberto Antonini. 

Viime viikolla kauden päätöskisan yhteydessä italialaislehti La Gazzetta dello Sport uutisoi, että Mercedes-tähti Lewis Hamilton on jo tavannut Ferrarin johtoa Maranellossa. Lehden mukaan Hamilton on neuvotellut F1-sopimuksesta Ferrarin puheenjohtajan John Elkannin ja varapuheenjohtajan Piero Ferrarin kanssa.  

Hamiltonin nykyinen sopimus Mercedeksen kanssa loppuu kauden 2020 jälkeen, kuten monen muunkin tähtikuljettajan. 

Italialaiselle Formula Passion -sivustolle kirjoittava Antonini uskoo, että la Gazzetta dello Sport on saanut tietonsa Mercedes-leiristä. 

– Jos haluat pitää tapaamisen salassa, se yleensä onnistuu. Nyt kun ilmoilla on huhuja kahdesta tapaamisesta Hamiltonin ja Elkannin välillä, joku on halunnut tiedon vuotavan julki, Antonini kirjoittaa. 

Hän on varma, ettei asialla ollut Ferrari, sillä tallissa on vallinnut räjähdysherkkä tilanne Sebastian Vettelin ja Charles Leclercin välillä, ja kaksikko ajaa yhdessä vielä ensi kaudella. 

– Huhujen vuotaminen liittyen kiinnostuksesta Hamiltonia kohtaan voisi järkyttää tasapainoa. Huhu onkin lähtenyt todennäköisemmin taholta, jolle se sopii hyvin. 

– Joku ajattelee, että tämä on Lewisin keino aloittaa neuvottelut uudesta sopimuksesta Mercedeksen kanssa. Mutta minä näen tämän Lewisin ja Toton vakuutteluna pomoilleen Stuttgartissa, etteivät he sulkisi F1-rahahanoja, Antonini summaa viitaten Mercedeksen vihjailuihin mahdollisesta F1-sarjan jättämisestä. 

Antonini nostaa väitteensä perusteluiksi Ferrarin toimintatavat. Hänen mukaansa Nico Rosberg vieraili muutama vuosi sitten Maranellossa keskustellakseen Kimi Räikkösen korvaamisesta punaisen auton ratissa. 

– Noihin aikoihin puhuttiin, että Ferrari olisi valmis korvaamaan Kimi Räikkösen. Ajatelkaa, mitä olisi tapahtunut, jos tieto olisi vuotanut medialle. Mutta mitään ei tapahtunut, Antonini päättää. 

Lähde: grandpx.news

Lue myös:

    Uusimmat