Kova väite: Lewis Hamilton ja Ferrari ovat jo aloittaneet salaiset neuvottelut megasiirrosta

Jatkoaan F1-sarjassa miettivä Lewis Hamilton on jo aloittanut tunnustelevat neuvottelut Ferrarin kanssa, uutisoi italialaislehti La Gazzetta dello Sport.

Kuusinkertaiselta F1-mestarilla Hamiltonilla on sopimus Mercedeksen kanssa vielä kaudesta 2020, mutta sen jälkeen kaikki vaihtoehdot ovat vielä auki.

Hamilton ei ole koskaan urallaan ajanut Ferrarin punaisissa, joten tämä lienee brittikuskille ainoa vaihtoehto Mercedeksen ulkopuolella.

Nyt La Gazzetta dello Sport tietää kertoa, että Hamilton on jo aloittanut keskustelut Ferrarin kanssa. Lehden tietojen mukaan osapuolet ovat vuoden 2019 tavanneet jo kahdesti.

Läsnä tapaamisissa on ollut myös Ferrarin puheenjohtaja John Elkann, jota lehti kuvaa Hamiltonin suureksi faniksi, samoin varapuheenjohtaja Piero Ferraria, joka on paikalla Abu Dhabin päätöskisaviikonloppuna.

Gazzetta kertoo Hamiltonin vierailleen Maranellossa jopa useamman kerran ja lounastaneen Piero Ferrarin kanssa.

Ferrarin nykykuskeista Sebastian Vettelillä on sopimus vielä kaudesta 2020, kun taas nuorella Charles Leclercilla diili jatkuu vielä vuoteen 2021. Kaksikko on aiheuttanut tällä kaudella tiimille runsaasti päänvaivaa keskinäisellä kisailullaan.

Lue myös:

    Uusimmat