Lewis Hamilton mykistyi Ferrari-pomon ylistävistä sanoista, brittimestari kuittasi siirtohuhut tyynesti – "En muista heidän koskaan maininneen minua"

F1-kauden päätösviikonlopun aikana huhuissa Ferrarille viety Lewis Hamilton mykistyi italialaistallin tallipäällikkö Mattia Binotton avoimista kehuista.

Italialaislähteiden mukaan Hamilton olisi aloittanut tunnustelut Ferrarin kanssa mahdollisesta sopimuksesta. Hamiltonin sopimus Mercedeksen kanssa päättyy ensi kauden päätteeksi. La Gazzetta dello Sportin mukaan Hamilton on tavannut Ferrarin kanssa jo kahdesti.

Ferrarin tallipäällikkö Binotto otti lehdistötilaisuudessa kantaa lauantaina otsikoihin nousseeseen puheenaiheeseen viileästi kehumalla brittikuljettajaa.

– Hamilton on mahtava ja fantastinen kuljettaja. Tieto siitä, että hän on vapaana vuonna 2020, voi tehdä meidät vain onnelliseksi, mutta vielä on liian aikaista tehdä päätöksiä, Binotto sanoo lehdistötilaisuudessa.

Binotton kehut kantautuivat hetkeä myöhemmin myös Hamiltonin korviin, mikä sai brittimestarin reagoimaan kuulemaansa uutiseen hilpeästi.

– Luulen, että tuo on ensimmäinen kehu Ferrarilta, minkä olen saanut näiden 13 vuoden aikana, Hamilton toteaa aiheuttaen paikallaolijoissa naurahduksia.

Myös Hamiltonin vieressä istunut Max Verstappen puuttui Hamiltonin toteamukseen.

– Se on siksi, koska voitat heidät, Verstappen hihkaisee iloisesti.

Ferrarin pahimpien kilpakumppanien McLarenin ja Mercedeksen ohjaksissa uransa aikana ajaneen Hamiltonin mukaan Binotton antamat avoimet kehut ovat ainutlaatuisia.

– En muista heidän ikinä, koskaan maininneen minua, joten kiitän siitä.

Itse varikolla pyöriviin siirtohuhuihin Hamilton ei juurikaan ottanut kantaa.

– Se ei oikeastaan tarkoita mitään, se on vain puhetta, mutta on mukavaa, että kaikkien näiden vuosien jälkeen he ovat antaneet tunnustusta, Hamilton hymyilee. 

Lue myös:

    Uusimmat