Leski kunnioitti traagisesti menehtyneen miehensä muistoa huumorin avulla – pukeutui ystäviensä kanssa häämekkoihin ja joi olutta: "Nauroimme niin paljon, että kylkiin sattui"

Katien suru muutti muotoaan ainutlaatuisen kuvaussession muodossa – kiitos hittikomedia Frendien.

Katie Swantek menetti aviomiehensä Brettin traagisesti toukokuussa, kun tämän kajakki ajautui voimakkaan pohjavirtauksen vietäväksi.

Menetys oli Katielle todella raskas. Kuukausia myöhemmin Katie löysi häämekon, jossa hän oli juhlistanut elämänsä ikimuistoisinta päivää edesmenneen rakkaansa kanssa.

– Rehellisesti, minä vain istuin ja itkin koko loppupäivän. Katsoin häävideoitamme ja muistelin, miltä minusta tuntui, kun pidin mekkoa viimeksi ylläni, Katie avaa tilannetta Insider-sivustolle.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

”Ja siitä se ajatus sitten lähti”

Samalla, kun Katie tukahdutti surun tunteitaan omia häitään muistellen, hänen mieleensä muistui ikoninen Frendien jakso, jossa sarjan päätähdet Monica, Phoebe ja Rachel istuvat häämekoissaan sohvalla juoden olutta ja yrittäen piristää surumielistä ilmapiiriä.

– Minä itse asiassa tein sillä hetkellä samoin: istuin olohuoneeni sohvalla ja join olutta miettien, kuinka säälittävä olin.

Katie halusi luoda jotain yhtä ikimuistoista ja kunnioittaa miehensä muistoa ystäviensä kanssa.

– Lähetin viestin hääkuvaajalleni ja sanoin, että minulla olisi eräs hullu idea. Hän innostui ideasta yhtä paljon kuin minä, Katie kertoo.

"Se oli upea ilta"

Katie laittoi hihat heilumaan: hän loi Facebookissa Brides and Beers -nimisen (suom. Morsiamet & Kaljaa) ryhmän, jossa pyysi ystäviään saapumaan hänen luokseen morsiuspukuihinsa sonnustautuneita.

Lopulta paikalle saapui Katien seitsemän ystävää, jotka olivat pukeutuneina valkoisiin prinsessaunelmiinsa.

– Se oli upea ilta, Katie muistelee taianomaista kuvaushetkeä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Katien kodin takapihalla toteutettu kuvaustilanne oli erityinen monestakin syystä. Luontoäiti laittoi kyseisenä iltana parastaan ja väritti morsianjoukon taustalla olleen taivaan upean sävyiseksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ystävyksistä otetuista kuvista huokuu vilpitön ilo ja hauskanpito: kuvissa poseeraa rivi hymyileviä naisia kaljatölkit käsissään.

– Ilta ei ollut tarkoitettu surulle. Sen tarkoituksena oli kerääntyä yhteen ja nauttia laatuajasta, jotta emme miettisi todellista syytä sille, miksi kuvaustilanne toteutettiin. Nauroimme niin paljon, että kylkiin sattui seuraavana päivänä, Katie muistelee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuvat saivat ihmiset kyyneliin

Katiesta ja hänen ystävistään otetut kuvat saivat Facebookissa tunteikkaan vastaanoton. Miranda Helmuth Photographyn ottamien kuvien tunnelmaa kehuttiin ylistävin sanoin. Myös kuvien Katien koskettava tarina kuvien ottamisen taustalla osui ja upposi.

– Tämä saa minut kyyneliin. Olen niin iloinen, että teitte tuon. Miten upea tapa parannella itseään, eräs ylisti.

– Miten mahtava tapa kunnioittaa miehen muistoa, toinen ihasteli kyynel silmässään.

Upeiden otosten lisäksi Katien ystävät saivat osakseen kiitosta. 

– Nämä ovat upeita. Ystävät auttavat niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina, eräs totesi tunteikkaana.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Insider, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja