Kaikkia ei sureta – nämä äidit juhlivat villisti lastensa ensimmäistä koulupäivää: "Lapsemme ajattelevat meidän olevan hulluja"

8:14
Miltä näyttää tämän päivän koulu? Toimittaja Janne Hopsu vieraili porilaisessa koulussa – haastattelussa OAJ:n koulutuspäällikkö Nina Lahtinen sekä kaksi koulun opettajaa.

Lapsen ensimmäisen koulupäivän voi ottaa myös ilon ja juhlan kautta – tässä amerikkalaismammojen esimerkki siitä.

Kun lapsi aloittaa koulun, monelle piirtyy kuva vanhemmista, jotka seisovat koulun pihalla haikein mielin – onhan lapsen ensimmäinen koulupäivä on herkkä ja ikimuistettava hetki.

Siinä, missä toiset vanhemmat tirauttavat kyyneleen jos toisenkin lapsensa koulun aloituksen vuosi, toisille vanhemmille se on suuri juhlapäivä.

Suut makiaksi

Shawna Genua julkaisi maanantaina Facebook-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa juhlatunnelmissa kolmen muun äidin kanssa, kertoo brittisivusto Fox News.

Naiset ovat pukeutuneet rennosti aamutakkeihin ja pyjamahousuihin. He istuvat retkijakkaroilla, joiden jalkojen juureen on varattu kuplajuomaa ja valtava laatikollinen donitseja.

Kuvasta on aistittavissa vapautunut ja stressivapaa tunnelma. Robyn Kelly kertoo Fox 35 -uutiskanavalle, että naisjoukko halusi hullutella näyttävästi lastensa loman päättymisen kunniaksi. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Toiset teistä ovat surullisia. Tässä olen minä ja tyttökaverini. Me olemme ihan sinut asian kanssa, Shawna kirjoittaa vihjailevasti jakamansa kuvan yhteydessä huutonauru-emojin kera.

Kuvalle ylistävä vastaanotto

Shawnan jakama kuva on saanut sosiaalisessa mediassa pääasiassa positiivisen vastaanoton.

– Miten mahtava tapa aloittaa uusi viikko, eräs kehui kuvan kommenteissa.

– Näin tämän kuvan paikallisuutisissa. Voimmeko olla ystäviä, yksi ylisti Shawnan kaveriporukkaa.

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Ilmeisesti lasten koulunalku ei ole juhlan aihe vain Shawnalle ja tämän ystäville – kommentoijien joukosta löytyi äitejä, joille samankaltainen iloittelu on jokavuotinen perinne.

– Olen emännöinyt samankaltaista tilaisuutta nyt jo kaksi vuotta peräkkäin. Me teemme mimosat aamutuimaan ja muut tuovat mukanaan aamupalaksi tacoja ja muuta pikkusuolaista. Olen iloinen, että on myös muita äitejä, joilla on samanlainen neronleimaus kuin meillä – pitäkää hauskaa!

Äitien saama huomio tympi lapsia

Äitien lapset sen sijaan eivät olleet vanhempiensa saamasta julkisuudesta niin innoissaan.

– Lapsemme ajattelevat meidän olevan hulluja. Vanhemmat lapset ovat katkaisseet välit kanssamme kuvien saaman huomion vuoksi. Olemme uhanneet saattaa heidät kouluun samoissa aamutakeissa, Shawna kommentoi Fox 35 -uutiskanavalle.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Fox News, FOX 35 News, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja