Leo Komarovilta käsittämätön tuhraus – tästä paikasta jäi varma maali iskemättä: "Olen 35-vuotias, en näe kiekkoa!"

Leo Komarov sutii avopaikasta ohi 0:30
Komarov perusteli maalipaikan tuhrimista iällään.

Leo Komarovin edustama Luulaja raapi SHL:ssä vieravoiton Malmöstä. Suomalaishyökkääjä missasi toisessa erässä täysin tyhjän maalin. Haastattelussa syy hassiin löytyi nopeasti.

Komarovin Luulaja nappasi kauden kolmannen voittonsa, kun Malmö kaatui vieraskentällä 3–2. Komarov iski joukkueensa kolmannen osuman toisen erän lopussa.

Ennen kuin Leijonat-legenda sai kiekon pussiin, kävi hänelle aivan jäätävä hassi toisen erän puolivälissä. Luulaja myllersi kiekon aivan Malmön maaliviivalle. Komarov syöksyi iskemään kiekkoa tyhjiin, mutta jostain käsittämättömästä syystä voimahyökkääjä ei saanut kiekkoa sudittua sisään.

Katso Komarovin missaama avopaikka pääkuvan videolta. Tästä voisi toisena päivänä laittaa sisäänkin?

Erässä myöhemmin maalin iskenyt Komarov palasi puheissaan avopaikkaansa erätaukohaastattelussa.

– Olen 35-vuotias, en näe kiekkoa, Komarov nauratti.

Luulaja on SHL:ssä seitsemäntenä, kun joukkue on pelannut kuusi ottelua. Komarov on iskenyt tähän mennessä tehot 2+1.