Lentopallolegenda Riikka Lehtonen lopettaa uransa – kertoi päätöksestä tunteikkaalla videolla: "Elämä numero kolme"

Huikean uran lentopallossa ja rantalentopallossa tehnyt Riikka Lehtonen päättää uransa. 42-vuotias Lehtonen kertoi aiheesta Instagramissa.

Lehtonen voitti lentopallossa Mestarien liigan kahdesti ja oli ensimmäinen suomalainen, joka voittaa kyseisen kilpailun. Hän voitti myös Ranskan liigan kolmesti, Italian liigan kertaalleen sekä kaksi Suomen mestaruutta. Lehtonen pelasi lentopallossa Ranskan, Italian, Japanin, Turkin, Kreikan sekä Azerbaidzhanin pääsarjoissa.

– Olen lopettanut ammattilaisurheilu-urani. Päällimmäisenä asiana on kiitollisuus, että olen saanut tehdä tätä näin kauan ja niin makeiden ihmisten kanssa. Tämä herättää mielettömästi tunteita, joista haluan ja tulen kertomaan teille myöhemmin. Haluan kiittää teitä kaikkia, jotka olette olleet tässä mukana, Lehtonen sanoo videolla.

Lehtonen kirjoitti päivityksensä jakotekstiksi "Elämä numero kolme" ja kiitti myös ulkomaisia ystäviään englanniksi, italiaksi sekä ranskaksi.

Maajoukkuetta hän edusti vuosina 1996-2010. Maaotteluita kertyi 111 kappaletta. Lehtonen siirtyi täyspainoisesti rantalentopallon pariin vuonna 2014, kun loukkaantumiset estivät lentopallouran jatkumisen. Lehtonen voitti rantalentopallossa 12 Suomen mestaruutta.

Alla Riikka Lehtosen julkaisu.

Lue myös:

    Uusimmat