Lento myöhästyi 45 minuuttia – Frankie-koira joutui odottamaan suorassa auringonpaisteessa: "Olen niin raivoissani"

0:47
Tämän koiran lentohenkilökunta pelasti happimaskin avulla!

Australialainen Lucy Shearer järkyttyi lentokentällä: hänen Frankie-koiransa odotti myöhästynyttä lentoa suorassa auringonpaisteessa.

Australialainen Lucy Shearer järkyttyi lentokentällä matkustaessaan Frankie-koiransa kanssa. Nainen odotti myöhästynyttä lentoaan Sydneyn lentokentällä, kun hän näki ikkunasta Frankien kuljetuskopan, kertoo Newshub.

Koira odotti lentoa kiitoradalla suorassa auringonpaisteessa.

Lentoyhtiö lupasi ilmastoidun huoneen

Lucyn mukaan Virgin Australia oli luvannut, että koira odottaisi koneeseen pääsyä ilmastoidussa huoneessa. Frankien vierellä lentoa odotti myös toinen koira.

Järkyttynyt Lucy kertoi tapauksesta Facebookissa.

– Olen niin raivoissani nyt, hän kertoi julkaisemansa kuvan ohessa.

"Vie vain minuutteja lastata lemmikit lentokoneeseen"

Virgin Australian edustaja kertoi 7News-uutisille, että yhtiöllä on käytössään tiukat ohjesäännöt, ja että Virginin lennoilla lentää joka vuosi 65 000 lemmikkiä. Eläimiä pidetään edustajan mukaan valvotulla alueella, jossa työntekijä varmistaa, että ne ovat varjossa ja niille on tarjolla vettä.

– Vie vain minuutteja lastata lemmikit lentokoneeseen ja ne tuodaan kiitoradalle silloin, kun niitä tarvitaan lastaamista varten, edustaja kommentoi.

Yhtiö tutkii Frankien tapausta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Se on elävä olento"

Vaikka Frankien tilanne on herättänyt raivoa, osa kommentoijista ei ymmärrä, mikä ongelma tilanteessa on. Liiallinen kuumuus voi kuitenkin aiheuttaa koiralle lämpöhalvauksen ja johtaa jopa kuolemaan.

– On niin surullista lukea joidenkin ihmisten kommentteja. Se ei ole mikään hiton vitsi, se on elävä olento. Se on jonkun perheenjäsen. Toivon, että koirat voivat hyvin, Naoupu Lei Sam Wallis kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja