Lentoemäntä käski laittaa koiran matkatavarahyllylle – pentu kuoli lennon aikana: "Matkustajat olivat täysin tyrmistyneitä"

Perheen koiranpentu kuoli parin tunnin lennolla, kun lentoemäntä oli käskenyt heitä laittamaan eläimen matkatavarahyllyn laatikkoon.

Yhdysvalloissa eräs perhe joutui kohtaamaan tragedian maanantaina United Airlanesin lennolla Houstonista New Yorkiin, kun heidän pieni koiransa kuoli matkan aikana.

Lentoemännän väitetään käskeneen perhettä laittamaan eläinten kantokassissa matkustanut kymmenen kuukauden ikäinen ranskanbulldoggin pentu matkatavarahyllylle, jonne se menehtyi neljän tunnin lennon aikana.

Matkustajat järkyttyivät

Lennolla matkustanut June Lara kertoo Facebook-julkaisussaan koiran matkustaneen alle kahdeksanvuotiaan tytön, tämän äidin ja sylivauvan kanssa. Hän ja toinen matkustaja Maggie Gremminger kertovat, että huolimatta matkustajan toiveista jättää koira kasseineen penkin alle lentoemäntä vaati häntä laittamaan koiran ylälokeroon.

– Lennon lopuksi nainen löysi koiransa, kuolleena. Hän istui lentokoneen käytävällä itkemässä ja kaikki ympärillä olevat matkustajat olivat täysin tyrmistyneitä, Gremminger twiittaa.

– Kuinka koulutettu lentoemäntä voi ohjeistaa matkustajaa laittamaan hänen koiransa siihen lokeroon? Hänen työnsä on ymmärtää koneita ja niiden sääntöjä/rajoituksia.

Gremminger kertoo, että kun koira löytyi kuolleena, lentoemäntä väitti, ettei ollut tiennyt koiran olevan kassissa. Matkustaja kuitenkin myös huomauttaa, että ensimmäisten puolen tunnin ajan koira haukkui matkatavaralokerossa.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lentoyhtiö: "Traaginen onnettomuus"

United Airlines on vahvistanut koiran kuoleman tapahtuneen lennon aikana ja kertoo tutkivansa tapausta.

– Tämä on traaginen onnettomuus, jonka ei olisi koskaan pitänyt tapahtua, sillä lemmikkejä ei pitäisi koskaan asettaa yllä olevalle matkatavarahyllylle. Me otamme täyden vastuun tästä tragediasta ja ilmaisemme syvimmät osanottomme perheelle ja olemme sitoutuneet tukemaan heitä, kertoo lentoyhtiön edustaja Maggie Schmerin.

Koiran kuolinsyy ei ole vielä selvillä, mutta kuoleman uskotaan johtuneen hapenpuutteesta, vaikka matkatavaralaatikot eivät olekaan ilmatiiviitä.

Lähteet: ABCNews, Huffington Post, FoxNews, People, Twitter, Facebook

***

7:42

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja