Mainos

Lenovo esitteli uudenlaisen Windows 10 -laitteen - Miix 630 on varustettu älypuhelimesta tutulla suorittimella

Kuluva vuosi tuo markkinoille uudenlaiset Windows 10 -laitteet varustettuna älypuhelimista tutuilla ARM-pohjaisia suorittimia sisältävillä järjestelmäpiireillä.

Aiemmin ensimmäisistä omista laitteistaan ovat kertoneet jo Asus ja HP, ja nyt CES-messujen yhteydessä oli Lenovon vuoro. Uudet ARM-pohjaiset laitteet tulevat tuomaan pidemmän akunkeston, jatkuvan mobiiliyhteyden ja välittömän käynnistymisen Windows 10 -tietokoneisiin.

Lenovon ensimmäinen uusi Windows 10 ARM -laite on Miix 630. Kyse on erillisellä näppäimistöllä varustetusta tabletti-kannettava-hybridilaitteesta.

Miix 630 sisältää 12,3 tuuman kosketusnäytön, Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin, Windows Hello -tunnistautumiseen infrapunakameran, liitettävän täyskokoisen näppäimistön ja kosketuskynän sekä ennen kaikkea 20 tuntiin yltävän akunkeston. Mukana on myös 4G LTE -mobiiliverkkoyhteys. Tarkemmat Miix 630:n tekniset tiedot käyvät ilmi alta. Painoa Miix 630:lla on 1,33 kilogrammaa.

Lenovo Miix 630 on tulossa myyntiin huhti-kesäkuussa 799,99 dollarin hintaan, mukaan lukien näppäimistö ja kosketuskynä.

Lenovo kertoo uutuuksiensa hinnoista ja saatavuudesta Suomessa myöhemmin.

Täysin uuden Miix 630:n lisäksi Lenovo päivitti CES-messujen yhtedessä laajasti myös ThinkPad X1 -laitemallistoaan.

ThinkPad X1 Yogan, ThinkPad X1 Tabletin ja ThinkPad X1 Carbonin uudistumista yhdistävät muun muassa Intelin uudet 8. sukupolven Core-suorittimet.

Uudet ThinkPad X1 Yoga ja ThinkPad X1 Carbon tukevat näytöissään Dolby Vision HDR -teknologiaa. Lisäksi niissä turvallisuutta parantaa web-kameran piilottaminen avattavan luukun taakse.

ThinkPad X1 Yogan tavoin myös uusi ThinkPad X1 Tablet tukee uutta Lenovo Pen Pro -kynää, joka sisältää 4 096 tason painetunnistuksen. ThinkPad X1 Tabletin näytön koko on kasvanut edellisen sukupolven 12 tuumasta 13 tuumaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.