Leijonista tuttu hyökkääjä huuli pyöreänä villeistä KHL-puheista – "Aika karulta kuulostaa"

3:38
Pekka Jormakka kertoi Urheilusuorassa kokemuksistaan KHL:ssä.

Vitjaz Podolskin Pekka Jormakka on seurannut huuli pyöreänä jääkiekon KHL:n ympärillä käytyjä puheita.

KHL vitkutteli koronavirustilanteen pahentuessa. Virallista ilmoitusta saatiin odottaa tiistaihin, kunnes tiedotettiin, että KHL:n pudotuspelit keskeytetään Venäjän jalkapallo- ja koripalloliigojen kanssa huhtikuun 10. päivään asti. 

Jokerit ja kazakstanilainen Barys Nur-Sultan ehtivät ilmoittaa tätä ennen vetäytyvänsä pudotuspeleistä. Seurat saivat tästä osakseen myös rapaa: Dynamo Moskovan päävalmentaja Vladimir Krikunov jopa tylytti, että kyseiset seurat tulisi potkia ulos KHL:stä.

Kun muu urheilumaailma on käytännössä pysähtynyt, Vitjazin Pekka Jormakka on hämmästellyt KHL-kannanottoja, joissa pelaaminen on asetettu etusijalle.

– Olen lukenut kommentteja, joissa sanotaan, että mestaruus pitää ratkaista hinnalla millä hyvänsä suunnilleen, niin kyllä se aika karulta kuulostaa. Helsingin Jokerit teki ihan oikean ratkaisun. Jos kukaan muukaan ei pelaa, miten he pelaavat? Se on erikoista, Jormakka sanoi C Moren Urheilusuora-ohjelmassa.

Leijonissakin takavuosina pelanneelle kevään 2014 MM-hopeamitalistille Jormakalle kausi ulkomaisessa seurassa oli uran ensimmäinen. Vitjazin urakka päättyi ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Pietarin SKA:ta vastaan otteluvoitoin 0–4.

Urheilusuora jokaisena arkipäivänä C Morella klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja