Leijonille supervahvistus? Patrik Laine puhui MM-kotikisoista

Nyt kun NHL:n runkosarja on yhtä ottelua vaille paketissa, Leijonien MM-kotikisojen mahdolliset vahvistukset herättävät mielenkiintoa. Yksi erityisen kiinnostava nimi on Patrik Laine. 

Columbus Blue Jacketsia edustava Laine, 24, iski runkosarjan 56 ottelussa tehot 26+30=56. Kauden kuumin vaihe oli suomalaistähden osalta tammi-helmikuun vaihteessa, kun hän latoi 11 ottelun pisteputken aikana tehot 13+8=21.   

Sesonki sai ikävän päätöksen, kun Laine oli viimeiset kaksi viikkoa sivussa vamman takia, eikä Blue Jackets yltänyt pudotuspeleihin.  

Laine ei suostunut paljastamaan takaiskun laatua Blue Jacketsin kauden päättäneessä lehdistötilaisuudessa. 

– Se jääkööt salaisuudeksi. Ei se ole mitään isoa. Olen kunnossa muutamassa viikossa.

Mitä tämä sitten tarkoittaa MM-kisojen kannalta? Ne pelataan Leijonien osalta Laineen kotikaupungissa Tampereella. Turnaus alkaa 13. toukokuuta. 

– En tiedä vielä. En ole vielä päättänyt ja puhunut siitä. Katsotaan ensi viikolla, mikä on vointini ja teemme sitten päätöksiä, Laine totesi MM-kotikisoista. 

Juttu jatkuu videon alla. 

Laine on tuttu pelaaja Leijonien päävalmentajalle Jukka Jaloselle, joka luotsasi Laineen tähdittämän Nuoret Leijonat MM-kultaan alkuvuonna 2016. 

Yksi Laineen MM-kisamatkaa rajoittava tekijä saattaa olla sopimustilanne. Hyökkääjällä ei ole vielä sopimusta ensi kaudesta, mutta Laineen mukaan sekä hänellä että Blue Jacketsilla on halu jatkaa yhteistyötä. 

Lue myös:

    Uusimmat