Leijonien tähtihyökkääjä jatkoi hurjaa virettään, ennalta sovittu kuvio tuotti tulosta – "Käytimme sitä hyväksi"

Jere Innala oli liukkaalla pelipäällä, kun Leijonat kukisti Itävallan Tshekin EHT-turnauksen ottelussa 4-2-lukemin.

Kaksi maalia Itävallan verkkoon iskenyt Innala oli koko joukkueen peli-ilmeeseen tyytyväinen, vaikka parannettavaakin löytyy.

– Hyvä peli. Hyvä johto ensimmäiseen erään, mutta emme pelanneet ihan niin hyvin kuin olisimme voineet pelata. Kaverilla oli ihan hyviä paikkoja. Vahva kolmas erä, emmekä hirveästi antaneet paikkoja. Hyvä voitto, Innala summaa MTV Urheilulle.

Leijonat oli tehnyt taustatyönsä hyvin ja vastustaja Itävallan pelaamista oli perattu tarkasti. Tämän johdosta Suomi iski kaksi lähes identtistä täysosumaa Innalan ja Harri Pesosen johdolla, kun molemmat ohjasivat keskustasta laidalta tulleen syötön lähes samalla tavalla verkkoon.

– Katsoimme vähän, miten kaveri pelaa alivoimaa ja käytimme sitä hyväksi, että siinä keskellä oli hyvin tilaa. Nyt sattui kaksi maalia tulemaan siitä (keskeltä), Innala kertoo.

Innala osasi itse odottaa syöttöä ketjutoveri Miro Aaltoselta.

– Kyllä sen tiesi. On niin hyvä pelimies. Hieno syöttö.

Viime kevään MM-kisoissa esiintynyt Innala jahtaa paikkaa tämän kevään kotikisoihin. 24-vuotias hyökkääjä on antanut MM-leirityksen aikana vahvoja näyttöjä, kun tulosta on tullut ottelusta toiseen. Innala on iskenyt leirityksen neljässä pelaamassaan ottelussa hurjat 8 tehopistettä.

Viime otteluissa Innala on saanut pelata Aaltosen lisäksi myös Sakari Mannisen ja Teemu Hartikaisen kanssa.

– Hyvältä on tietysti maistunut. Tosi hyviä äijiä on siinä ympärillä ja kiva on ollut pelata. Koetetaan vielä parantaa, kun vähän on vielä parantamisen varaa.

Lue myös:

    Uusimmat