Leijonat sai ilouutisen – Hannes Björninen: "Tosi hyvä"

Suomen jääkiekkomaajoukkueen hyökkääjä Hannes Björninen iloitsee, että tuttu ketjukaveri Saku Mäenalanen on MM-kotikisojen alla pelikunnossa.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Mäenalasen pelikunto oli hienoinen arvoitus, kun hänen polvensa vääntyi viime sunnuntaina Ruotsia vastaan pelatussa EHT-ottelussa. Leijonat kuitenkin tiedotti torstaina, että Mäenalanen on pelikuntoinen ja Petrus Palmu joutuu sen myötä väistymään joukkueesta.

– Tietysti tosi hyvä, että ei käynyt pahemmin ja kaikki on hyvin Sakulla ja hän on täysin pelikunnossa. Iloinen uutinen meille, Björninen sanoi MTV Urheilulle.

Björninen on pääsemässä aloittamaan MM-kisat tutussa ketjussa Mäenalasen ja Marko Anttilan vierellä. Kolmikko oli yhdessä niin viime kevään MM-kisoissa kuin helmikuun olympialaisissa.

Tosin pitääkö pelätä kolmannen lenkin puolesta, kun kisojen alla osumaa ovat ottaneet jo sekä Björninen että Mäenalanen?

– Toivotaan, että tämä oli tässä, että ei tulisi tämän enempää. Toivotaan, että kaikki pysyvät terveenä, Björninen virkkoi.

Millainen tunnelma Leijonien joukkueessa on? Entä mitä Björninen odottaa Leijonien perjantaiselta MM-avausottelulta Norjaa vastaan? Katso haastattelu ylälaidan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat