Lehtovaaran agentti lyttää väitteet – "Sopimuksesta pitää hyötyä taloudellisesti"

Vastoin brittimedian kirjoittelua TPS-vahti Jukka Lehtovaara ei päässyt sopimukseen Valioliigaseura West Bromwich Albionin kanssa sopimuksen taloudellisista puolista.

The Birmingham Mail uutisoi keskiviikkona, että WBA ei saanut 23-vuotiasta Lehtovaaraa riveihinsä, koska tämä ei halunnut jättää Suomea.

- Tällä asialla ei ole mitään tekemistä koti-ikävän kanssa vaan Jukan sopimuksen, Lehtovaaran agentti Peter McIntosh täräytti MTV3:lle.

- Heille on edullisempaa sanoa, että Jukalla on koti-ikävä ja hän haluaa kotiin, kuin paljastaa, että he eivät päässeet sopimukseen palkasta.

West Bromwich jahtasi kolmesti Suomen parhaaksi maalivahdiksi valittua Lehtovaaraa yli vuoden, joten miehen viikko sitten tekemä, tuloksettomana päättynyt neuvottelureissu oli syystäkin suuri pettymys.

- Kun Jukka kävi täällä, hänelle annettiin aivan sama tarjous kuin vuosi sitten. Keskusteluissa emme päässeet lähellekään Jukan ja meidän haluamaa palkkaa, McIntosh harmitteli ja paljasti samalla, että myöskään Lehtovaaralle kaavailtu rooli ei olisi ollut maalivahdin mieleen.

- Hänelle puuhattiin kolmosmaalivahdin roolia, eikä Jukka halua enää 23-vuotiaana penkille Valioliigassa.

Lehtovaara itse kuittaa puheet koti-ikävästä olankohautuksella, eikä usko enää West Bromwichiin tulevana työnantajanaan.

- Seurasta itsessään ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa. Huippuvalmentaja, maalivahtivalmentaja ja siinä mielessä ei ole muuta kuin positiivista sanottavaa.

- Jos ulkomaille lähtee, niin pitää siitä taloudellisestikin hyötyä, Lehtovaara summasi.

Lehtovaaran agentti lyttää väitteet - katso video Katsomo.fi:stä (Tulosruutu 14.7.2011)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja