Brittilehden järjetön väite: Suomalaisvahti kieltäytyi Valioliigasta koti-ikävän takia

Veikkausliigaseura TPS:n toimitusjohtaja Marco Casagrande tyrmää väitteet, että koti-ikävällä olisi mitään tekemistä maalivahti Jukka Lehtovaaran päätökseen olla siirtymättä Valioliigaan.

The Birmingham Mail uutisoi sivuillaan, että 23-vuotiaan Lehtovaaran pitkään uumoiltu Valioliigapesti West Bromwichiin oli konkretisoitumassa tänä kesänä, mutta mies ei aio kuitenkaan lähteä Valiokentille mahdollisen koti-ikävän takia.

Lehti väitti, että Lehtovaaran siirto oli jo kaikilta osin selvä: TPS ja ex-Huuhkajaluotsi Roy Hodgsonin valmentama WBA olivat päässeet sopimukseen Lehtovaaran siirtosummasta, maalivahdin henkilökohtaiset vaatimukset oli brittiseuran toimesta täytetty ja hän oli läpäissyt seuran lääkärintarkastuksen.

Casagrande hämmästyi kuulleessaan lehden väitteen MTV3:lta.

- Henkilökohtaisista ehdoista ei oltu sovittu, eikä niistä päästy yhteisymmärrykseen, joten siitä se on käytännössä jäänyt kiinni, Casagrande tyrmäsi.

Syitä sopimuksen kariutumiseen saattaisivat todellisuudessa olla esimerkiksi sopimuksen taloudellinen kompensaatio, rooli joukkueessa ja tuleva peliaika.

- Jukan unelma on pelata ulkomailla ja fiksuna kaverina hän ei tartu ihan mihin tahansa vaan miettii mikä on rooli ja arvostus seurassa mihin on menossa.

- En tiedä harmittaako siellä ja heille voi olla yllättävää, että suomalainen maalivahti kieltäytyy, ellei ole tarpeeksi hyvä sopimus, Casagrande pyöritteli.

Lehtovaara on valittu Veikkausliigan vuoden maalivahdiksi vuosina 2007, 2009 ja 2010.

Hän pelasi lukusia nuorten maajoukkueotteluita ja on ehtinyt tekemään jo aikuisten maaotteludebyyttinsä.

Lue myös:

    Uusimmat