Laura Voutilainen avautuu erostaan Eevassa: Käänsin kaikki kivet

Laulaja Laura Voutilainen kertoo avioeronsa taustoista Eeva-lehden haastattelussa.

Laulaja Laura Voutilainen jätti elokuussa avioeropaperit managerimiehensä Juha Heikkilän kanssa. Voutilainen vahvisti tuolloin MTV:lle yli 20 vuoden suhteen olevan ohi.

Voutilainen kertoo nyt Eeva-lehden haastattelussa eropäätöksen taustalla olevan lapsuuden trauman, joka alkoi purkautua isän kuoleman myötä kolme vuotta sitten.

Laura oli jo aiemmin hakeutunut terapiaan läheisriippuvuuden takia. Pari oli erota terapiaprosessin jälkeen vuonna 2009, mutta yhteys löytyi uudelleen.

Isän kuoleman myötä alkoi Lauran lopullinen irtautuminen menneestä.

– Käänsin parisuhteessa kaikki kivet. Lopulta oli aika päästää irti, Voutilainen sanoo.

Eropäätös syntyi lopulta keväällä lomamatkalla Skotlannin nummilla. Käytännön järjestelyt ovat vielä kesken, sillä pari asuu vielä saman katon alla lapsineen.

– Välimme ovat hyvät, ja vietämme joulun perheenä yhdessä. Muuten tulevaisuus on vielä auki. Kovin kauas Heinolasta en kuitenkaan tahdo nuoremman poikani vuoksi muuttaa.

Tähdet, tähdet -ohjelmassa loistanut artisti sanoo, että eron myötä hänellä on jälleen tilaa hengittää. Nyt hän iloitsee muistoista, joita voi kantaa mukanaan myös tulevaisuudessa.

– Olen itkenyt ja surrut läpi elämäni menetykset. Koen, että sillä on eheyttävä vaikutus. En ole vihainen tai katkera. Tunnen kiitollisuutta siitä, että olen juuri tässä.

Lauralla ja Juhalla on kaksi teini-ikäistä poikaa. Pariskunta on ollut yhdessä yli 20 vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat