Laulava kirurgi Elvis ihastuttaa somessa – piristää luultavasti sinuakin: "Kun ajat ovat synkät..."

Yhdysvaltalaislääkäri on lyhyessä ajassa noussut kansainväliseen maineeseen sosiaalisessa mediassa julkaisemillaan mieltä ylentävillä lauluilla.

Koronapandemian masentaessa maailmanlaajuisesti sosiaalisesta mediasta on noussut jälleen yksi pieni valonpilkahdus, laulava lääkäri. Elvis Francois on Minnestotassa voittoa tavoittelemattomalla Mayo-klinikalla työskentelevä ortopedinen kirurgi. Lääketieteellisen lahjakkuuden lisäksi 35-vuotiasta miestä on siunattu myös musiikin lahjalla.

Yllä nähtävällä videolla Francois esittää John Lennonin ikonisen ”Imagine” -kappaleen Skype-puhelun välityksellä toimittajalle.

Kosintoja satelee

Miehen Instragramissa on lukuisia kirurgin univormu päällä esitettyjä lauluesityksiä. Kommentit ovat ylistäviä ja mukaan on mahtunut jopa avioliittoehdotuksia.

– Jätän tähän alle hakemuksen avioliittoamme varten, eräs kommentoija kirjoitti.

– Mikä tulee sydämestä, tuntuu sydämessä asti! Kiitos, ylistää toinen.

Francois julkaisi John Lennon-coverin 23. maaliskuuta hänen kollegansa William Robinsonin säestäessä pianolla.

– Päätimme julkaista sen, koska karanteeni on alkanut viedä ihmisten voimia. Kaikki pysyttelevät sisällä ja ovat peloissaan. Tässä heille hiukan toivoa ja lohdutusta, Robinson kertoo.

Musiikissa on voimaa

– On tässä yhteisessä taistelussa jotain kaunistakin. Ainoa tapa, jolla voimme päihittää tämän pandemian on yhdistää voimamme, Francois kirjoitti seuraajilleen.

Yleensä Francois laulaa yövuoron hiljaisempina tunteita sairaalassa. Hän on myös usein viihdyttänyt potilaitaan kauniilla seremonioilla. Hänen mukaansa musiikissa on voimaa, joka voi auttaa vaikeidenkin asioiden yli.

– Terveydenhuoltoamme koetellaan seuraavien kuukausien aikana. Tulemme menettämään henkiä ja hoitohenkilökunta tulee olemaan uskomattoman paineen ja stressin alla pelastaessaan tuhansia ihmisiä. Mutta kun ajat ovat synkät, niin kuin nyt, mikään ei paista kirkkaammin kuin ihmismieli, hän kirjoitti.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-artikkelit

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat