Ikävä tilanne kääntyi voitoksi – risteilyalukselle karanteeniin joutunut pariskunta hehkuttaa: "Tehnyt todella hyvää parisuhteellemme"

Ikävästä tilanteesta koitui jotain hyvääkin. Amerikkalaismies hehkuttaa, että risteilykaranteeni teki oikein hyvää hänen parisuhteelleen.

Moni on taatusti pohtinut, tekeekö pakotettu koronaviruksen uhan aiheuttama karanteeni hyvää vai huonoa parisuhteelle. Toisaalta olisi mahdollisuus viettää laatuaikaa, mutta on myös mahdollista, että kumppanin jatkuva seuraa alkaa ärsyttämään oikein toden teolla.

David Junkonian ja hänen tyttöystävänsä Courtney Lane jäivät monen muun tavoin jumiin Grand Princess -risteilyalukselle, kun se laitettiin karanteeniin koronaviruksen vuoksi.

Aluksella oli kaikkiaan 3 500 matkustajaa ja miehistön jäsentä, jotka määrättiin karanteeniin, kun laivalla todettiin 21 koronavirustartuntaa. Matkustajia ohjeistettiin pysymään hyteissään niin paljon kuin mahdollista. Laiva saapui Oaklandiin satamaan viime viikon maanantaina. Alus oli pysäytetty Kalifornian edustalle edellisen viikon keskiviikkona.

Kaikille karanteeni ei ollut mukava kokemus. Laivalla matkasivat esimerkiksi vuosipäiväänsä viettäneet Michele ja Steven Smith, joiden juhlatunnelmaa karanteeni latisti. Orlandosta kotoisin olevat Junkonian ja Lane sen sijaan ottivat ilon irti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tyttöystäväni ja minä harrastamme ehdottomasti enemmän seksiä kuin olisimme harrastaneet, jos olisimme päässeet risteilyn loppuun niin kuin oli suunnitelmissa, David, 38,  kertoi viime viikolla New York Postin mukaan.

"Olisin maksanut ylimääräistä"

Vuoden yhdessä olleet Junkonian ja Lane hyödynsivät erityisesti suihkutiloja karanteeninsa aikana. Järkyttävän koronaepidemian miellyttävä sivuvaikutus tuli mukavana yllätyksenä Davidille. Entä jos hän olisi tiennyt karanteenista ennen matkan varaamista?

– Olisin maksanut ylimääräistä, mies nauraa New York Postille.

Davidin mukaan yhteinen karanteeni on ollut suhteelle hyväksi.

– Todella intiimin ajan viettäminen yhdessä on tehnyt todella hyvää parisuhteellemme, hän toteaa.

Pariskunta oli siitä onnekas, ettei kummallakaan ollut minkäänlaisia merkkejä koronaviruksen aiheuttaman COVID-19-taudin oireista. Maihinnousu lääkärintarkastuksineen laski kuitenkin tunnelmaa.

– Se [karanteeni] osuus oli hauskaa. Tämä osuus ei, David julisti.

Voisikin kuvitella, että moni pariskunta ryhtyisi vauvantekopuuhiin pakollisen eristäytymisen aikana. Väestöliiton tutkimusprofessori Anna Rotkirch totesi kuitenkin MTV Uutisille uskovansa, ettei koronavirus aiheuta piikkiä syntyvyyteen.

– Aika varmasti voi sanoa, että taloudellinen epävarmuus ja yleinen epävarmuuden ilmapiiri alentavat syntyvyyttä, Rotkirch totesi.

Televisiosta tuttu lääkäri Mehmet Ozkannustaa kuitenkin muitakin pareja toimimaan Junkianin ja Lanen tavoin. Ozin mukaan seksin harrastaminen karanteenissa on "paras ratkaisu".

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja