Laulaja Sannin keikkakiertue peruttiin koronariskin vuoksi: "Mä oon niin rikki tästä, etten edes tiedä mitä sanoo"

Sanni on harmissaan keikkakiertueensa peruuntumisesta.

Laulaja Sannin piti aloittaa oma kiertueensa uuden levyn tiimoilta huomenna, mutta se peruttiin koronaviruksen takia. Sanni kirjoitti asiasta Instagram-tilillään.

– Mä en voi uskoo tätä todeks. Trippi tourin oli tarkotus alkaa huomenna, mutta se joudutaan tältä keväältä perumaan kokonaan vallitsevien olosuhteiden takia, Sanni aloittaa.

– Niille jotka on uutisoinnilta välttyneet, Suomen viranomaiset ovat tänään linjanneet että kaikki yli 500 hengen tapahtumat suositellaan peruttavaksi toukokuun loppuun saakka Korona-viruksen takia.

Sanni lupaa ilmoittaa, kun kiertueaikataulut järjestyy.

– Mä infoon heti kun löydetään uudet päivämäärät keikoille, todennäköisesti syksylle. Ja lipunostaneille tiedoksi että liput ovat voimassa myös uudella keikalla, eli sen suhteen ei huolta.

Laulaja on harmissaan kiertueensa peruuntumisesta.

– Mä oon niin rikki tästä etten edes tiedä mitä sanoo. Ei pysty kuvailee.  Ollaan valmisteltu tätä rundia ihan innoissaan koko alkuvuosi enkä oo ollu mistään kiertueesta näin liekeissä ku tästä. Kerron heti kun tiedän uudet päivämäärät! Harmittaa ihan helvetisti.  Ikävä teitä. Tosi iso ikävä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja