Mainos

Laulaja neuvoo tulevia sulhasia!

Tänä vuonna häitä viettänyt laulaja Pasi Vainionperä antaa neuvoja ja vinkkejä tuleville sulhasille.

Esikoisalbuminsa Rakkaudessa suuria julkaissut Pasi Vainionperä meni naimisiin helmikuussa. Nyt tuore aviomies antaa tuleville sulhasille neuvoja miten selvitä hääjärjestelyistä ja suuresta päivästä kunnialla.

Tee juhlasta omannäköinen

Sulhanen voi joskus tuntea itsensä statistiksi hääjärjestelyissä, mutta on hyvä jakaa ideoita morsiamen kanssa. Häistä tahdotaan kuitenkin hääparin oloinen juhla ja hääpäivänä molempien täytyy tuntea olonsa kotoisaksi.

– Neuvona sulhasille voisi antaa oikeastaan sen että kannattaa mahdollisimman paljon keskustella puolison kanssa aluksi siitä, mitä häihin halutaan ja mitä ei. Näin saadaan oikeasti oman näköiset ja viihtyisät juhlat.

Vältä turhaa stressiä

Joskus hääpari on niin hermostunut ja väsynyt, että suuren päivän kynnyksellä ei jaksa nauttia olostaan. Vaikka hääpäivän lähestyessä aika tuntuisikin loppuvan kesken, on hyvä löytää aikaa lepäämiselle ja ajatusten keräämiselle.

– Kaiken kiireen keskellä kannattaa levätä, eikä ajaa itseään loppuun pikkuasioilla. Hääpäivä on kuitenkin morsiusparin juhla, eikä ole oikein, jos juhlakalut ovat aivan ryytyneitä jo kirkko-osuuden jälkeen.

Hoida parisuhdetta

Hääjärjestelyt voivat viedä kaiken vapaa-ajan ja täyttää kaikki ajatukset. Silloin jää harvemmin aikaa parisuhteelle. Rakkaus ja intohimo ei kuitenkaan saa jäädä taka-alalle aikana, jonka tulisi olla suhteen romanttisinta. Hääparin on hyvä viettää laatuaikaa yhdessä ja keskustella välillä muistakin asioista kuin häistä.

– Tärkeää on ottaa omaa aikaa, jotta jaksaa varsinaisen pitkän hääpäivän. Ja ennen kaikkea muistaa hoivata myös parisuhdetta valmistelujenkin ajan. Ei saa antaa stressin viedä voittoa!

Tue morsiantasi

Yleensä morsian on se, joka huolehtii suurimmasta osasta hääjärjestelyitä. Siksi sulhasen on hyvä olla rakkaansa tukena hääpäivää ennen ja sen aikana. Kuuntele tulevaa vaimoasi ja ole valmis auttamaan.

– Morsianta voi tukea parhaiten juuri sillä, että on läsnä valmisteluissa. Ei saa jättää kaikkea tulevan vaimon niskoille. Itsekin sain välillä juosta esim. suutarissa laitattamassa tulevan vaimon juhlakenkiä kuntoon.

Ota rennosti!

Hääpäivänä ei kannata turhaa murehtia ja stressata. Ota rennosti ja nautiskele.

– Kommelluksia on turha pelätä ja koittaa välttää – niitä tulee jos on tullakseen. Ja monesti ne ovat sellaisia, joille voi jälkikäteen nauraa ja ne myös yleensä myös muistetaan hyvässä hengessä jälkikäteen, Pasi kertoo.

– Omissa häissäni ei onneksi sattunut mitään suurempia kommelluksia. Tottakai mukana oli juhlaan sopivaa harmitonta tilannekomiikkaa moneenkin otteeseen. Mutta se kuuluu asiaan, kyseessä on kuitenkin iloinen juhla, jossa pitääkin olla hauskaa.


(MTV Helmi)

Kuvat: Warner Music Finland

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.