Laulaja Nelli Matula tyrmäävän upeana iltapuvussa – someseuraajat ylistävät: "Niin kaunis"

Nelli Matulasta piti tulla hävittäjälentäjä – treenasi kokonaisen vuoden ilmavoimien pääsykokeeseen:"Sitten jotain tapahtui" 7:16
Katso Nelli Matulan haastattelu videolta!

Laulaja Nelli Matula ilahduttaa Instagramissa upean kuvan kera.

Laulajakaunotar Nelli Matula julkaisi Instagramissa upean kuvan. Otoksessa Matula on pukeutunut näyttävään ihonmyötäiseen vaaleaan iltapukuun. Kuvan yhteydessä hän vitsailee lähtevänsä syömään pikaruokaravintolaan.

Kaunottaren Instagram-seuraajat ylistävät näyttävää kuvaa.

– Ihana! Henkilö hehkuttaa.

– No huh huh, toinen ylistää.

– Niin kaunis, Instagramissa kehutaan.

24-vuotias Matula kertoi aiemmin Joona Nordman Show’ssa, että hän ei suinkaan ole haaveillut laulajan ammatista koko lapsuuttaan, vaan hänestä piti tulla alun perin hävittäjälentäjä.

– Olin jo pienestä pitäen vakuuttunut siitä, että haluan lentorukkiin ja minusta tulee hävittäjälentäjä isona. Olin Sveitsissä vuoden ajan vaihto-oppilaana ja siellä treenasin koko sen ajan ilmavoimien pääsykokeisiin.

– Sitten jotain tapahtui, koska kun tulin sieltä takaisin, tajusin, että olen tyttö ja minun ei ole pakko käydä armeijaa. Sitten tuli musabisnes ja loppu onkin historiaa. Mutta edelleen ujosti haaveilen, että pääsisin suorittamaan yksityisen lentolupakirjan. 

Matula on koulutukseltaan kondiittori. Sen lisäksi hänellä on ammattimuusikon paperit taskussaan.  

Lue myös:

    Uusimmat