Nelli Matulasta piti tulla hävittäjälentäjä – pänttäsi kokonaisen vuoden ilmavoimien pääsykokeeseen: "Sitten jotain tapahtui"

Nelli Matulasta piti tulla hävittäjälentäjä – treenasi kokonaisen vuoden ilmavoimien pääsykokeeseen:"Sitten jotain tapahtui" 7:16
Katso Nelli Matulan haastattelu videolta!

Joonas Nordman Show'ssa vieraana nähdään Nelli Matula, joka paljastaa alkuperäiset urasuunnitelmansa. 

Joonas Nordman sohvalle istui lauantaina laulaja Nelli Matula. 24-vuotias Matula kertoo, että hän ei suinkaan ole haaveillut laulajan ammatista koko lapsuuttaan, vaan hänestä piti tulla alun perin hävittäjälentäjä.

– Olin jo pienestä pitäen vakuuttunut siitä, että haluan lentorukkiin ja minusta tulee hävittäjälentäjä isona. Olin Sveitsissä vuoden ajan vaihto-oppilaana ja siellä treenasin koko sen ajan ilmavoimien pääsykokeisiin.

– Sitten jotain tapahtui, koska kun tulin sieltä takaisin, tajusin, että olen tyttö ja minun ei ole pakko käydä armeijaa. Sitten tuli musabisnes ja loppu onkin historiaa. Mutta edelleen ujosti haaveilen, että pääsisin suorittamaan yksityisen lentolupakirjan. 

Matula on koulutukseltaan kondiittori. Sen lisäksi hänellä on ammattimuusikon paperit taskussaan.  

– Muusikon ammatti on intohimoammatti. Sen vuoksi musiikin tekemisen täytyykin olla elämän keskiössä, mutta haluaisin, että minun onnellisuus ja tasapaino tulevat muistakin jutuista. Yritän aktiivisesti mennä sitä kohti, että omanarvontunteeni tulisi jostain muusta kuin, että miten oma biisi menestyy Spotifyssa, Matula kiteyttää. 

Joonas Nordman Show lauantaisin kello 21.00 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat