Laulaja Jippu aloitti elämäntaparemontin vuosi sitten ja laihtui 30 kiloa – tältä hän näyttää nyt

6:12
Uutta musiikkia juuri julkaissut Jippu avaa kipeää eropäätöstä: "Rakkaus tekee ihmisestä heikon"

Jippu hehkuttaa elämäntapamuutostaan sosiaalisessa mediassa. 

Laulaja Jippu, oikealta nimeltään Meri-Tuuli Elorinne, nähtiin vuonna 2020 mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa. Elämäntaparemonttinsa Jippu aloitti kesäkuussa 2020. 

Vuotta myöhemmin Jippu julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän hehkuttaa muutostaan. Jippu kertoo päivityksessään laihtuneensa vuoden aikana 30 kiloa ja löytäneensä terveen suhtautumisen ruokaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Vuosi sitten lopetin tunteisiin syömisen ja jätin suhteeni Aino jäätelön ja suklaan kanssa. Sen jälkeen olen päiväkerrallaan elänyt ruuan suhteen normaalisti paitsi löytänyt ilon myös hampurilaisista. On paljon kaikkea hyvää mitää saa syödä ihan hyvillä mielin. Vaaka näyttää tänä kesänä -30kg, Jippu kirjoittaa päivityksessään. 

– Tästä saa nyt nauttia ja varmasti nautinkin. Elämä on tuonut ihania asioita, uusia lauluja ja kaikkea sellaista mitä en osannut vuosi sitten edes haaveilla. Rankka vuosi takana sitä en todella kiistä mutta näin on pitänyt mennä. Mutta nyt on nyt! Mannapuuroa ja mansikkaa. 

Aloitettuaan elämäntaparemonttinsa Jippu myös erosi puolisostaan Sami Elorinteestä. Jippu kertoi MTV Uutisille talvella suhtautuvansa asiaan vielä aralla mielellä. 

– Mun sydänhän on sellainen, että kun se rakastaa, niin se rakastaa tulen lailla, että rakkaus on mulle aina kipeää. Toivoisin, että rakkaus olisi aina iloinen asia, mutta joskus musta tuntuu, että rakkaus aina herättää mussa niin monia haavoja ja rikkonaisuuksia. Sillä rakkaus on sellainen, mikä tekee ihmisestä heikon, ja joutuu sitten vielä kestämään sitä omaa heikkoutta, Jippu pohti tuolloin. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja