Laulaja Chisu ja Jori-puoliso poseeraavat arkisissa perhekuvissa – näin idyllisesti he viettivät hiihtolomaansa

Chisu:"Pitää tehdä niin kuin hyvältä tuntuu" 10:30
Laulaja Chisu julkaisi Instagram-tililleen rohkean kuvan – kertoo nyt sen taustoista: "Pitää tehdä niin kuin hyvältä tuntuu"

Perhe on nauttinut niin ulkoiluharrastuksista kuin lämpimästä takkatulesta. 

Tuottaja Jori Sjöroos ja laulaja Chisu  nautiskelivat idyllisestä hiihtolomasta perheen kesken. Laulaja julkaisi perhelomasta kuvia Instagram-tilillään.

Vuonna 2019 avioitunut pariskunta poseeraa ensimmäisessä kuvassa samantyylisissä virkatuissa nutuissa. Chisun villatakkiin on virkattu suloisia auringonkukkia, Jorin puolestaan rauhanmerkkejä. Vaatteiden teemaan sopivasti pariskunta näyttää kameralle rauhanmerkkiä käsillään.

Chisu kertoo kuvansa yhteyteen kirjoitetussa tekstissä, että nutut on virkannut hänen ystävänsä.

– Olipa hiihtoloma. Nyt takaisin tähän ihmearkeen. Tsemppiä kaikille lockdowniin... We can do it, Chisu viestittää.

Perhe on päässyt nauttimaan niin pulkkamäestä, luistelusta, hyvästä ruoasta kuin videopelien pelaamisesta ja takkatulesta. Yhdessä kuvassa rakastavaiset poseeraavat vessan peilille.

Voit selata kuvia nuolesta.

"Huonoimillaan ihan perseestä"

Pariskunta avioitui vuoden 2019 syyskuussa, ja seuraavan vuoden alussa he perustivat yhteisen levy-yhtiön. Jori kertoi MTV Uutisille joulun alla, miten työskentely pariskuntana oikein sujuu. 

– Se on kyllä parhaimmillaan ihan parasta ja huonoimmillaan ihan perseestä. Nyt me ollaan vähän aikaa sitä tehty, mutta ollaan huomattu, että menee semmoinen niin sanottu parisuhdeaika ja työaika sekaisin. Me ollaan otettu semmoinen lähtökohta, että meillä on kalenterissa sellainen merkintä, kuin "Rosberg romantics", mihin ei liitetä mitään työhön liittyvää, Sjöroos kertoi. 

– Sellaisia hetkiä, jolloin tyyliin pitää katsoa toista silmiin ja olla silleen, että kukas sä nyt oikein olitkaan. 

Lue myös:

    Uusimmat