Jori Sjöroos ja Chisu perustivat vuoden alussa levy-yhtiön – näin aviopari unohtaa työnteon ja pitää yllä romantiikkaa suhteessaan

Jori Sjöroos ja Chisu perustivat vuoden 2020 alussa yhteisen levy-yhtiön. 

Tuottaja Jori Sjöroos ja poplaulaja Chisu avioituivat syyskuussa 2019, ja vuoden 2020 alussa pariskunta perusti yhteisen levy-yhtiön. Yhteistyötä oli tehty jo ennen yhtiön perustamista, mutta tänä vuonna pari on todella syventynyt tekemään töitä yhdessä. Sjöroosin mukaan yhteisessä työnteossa on kummatkin äärilaitansa. 

– Se on kyllä parhaimmillaan ihan parasta ja huonoimmillaan ihan perseestä. Nyt me ollaan vähän aikaa sitä tehty, mutta ollaan huomattu, että menee semmoinen niin sanottu parisuhdeaika ja työaika sekaisin. Me ollaan otettu semmoinen lähtökohta, että meillä on kalenterissa sellainen merkintä, kuin "Rosberg romantics", mihin ei liitetä mitään työhön liittyvää, Sjöroos kertoo. 

– Sellaisia hetkiä, jolloin tyyliin pitää katsoa toista silmiin ja olla silleen, että kukas sä nyt oikein olitkaan. 

Sjöroosin mukaan tämä on asia, jonka eteen avioparin on tällä hetkellä tehtävä töitä. Opeteltavaa on paljon, sillä Sjöroosin sanojen mukaan hän ja Chisu ovat vielä melko nuori pari. 

– Muuten meillä on ollut tosi fantastista tehdä yhdessä töitä, välillä vähän väsyttävää. Kaikki värit. 

Konkarituottaja julkaisi hiljattain omaa musiikkiaan Sjöroots-albumin muodossa. Sjöroos työsti albumiaan yksin lähes vuoden verran, eikä hän halunnut esitellä työnsä vaiheita ulkopuolisille kuin vasta sitten, kun teos lähestyi valmistumistaan. Ensimmäinen henkilö, joka sai kuulla Sjöroosin tuotoksen, oli luonnollisesti oma puoliso. 

– Hän on myöskin yhdessä biisissä vierailemassa, että sikäli oli pakkokin soittaa hänelle se biisi etukäteen, Sjöroos myhäilee.  

Lue myös:

    Uusimmat