Lasillinen kolajuomaa joka ilta – hemmotellulta limuaddiktilta jouduttiin poistamaan 12 hammasta

Koiran limuhimo kävi kalliiksi, kun hiilihapollinen juoma pilasi suuren osan lemmikin hampaista.

Siitä huolimatta, että limu on tarkoitettu ainoastaan ihmisten juomaksi, tämä koira ehti nauttia sitä päivittäin vuosien ajan. Koira nimeltä Lady rakastui kolajuomaan heti sen jälkeen, kun se maistoi juomaa salaa omistajansa lasista. Heti ensilipaisun jälkeen koira näytti olevan koukussa.

Omistaja Kate Snookin mukaan juoma sai iäkkään koiran käyttäytymään lapsen lailla. Jos kolaa ei ollut saatavilla, se meni pois tolaltaan ja ryhtyi vapisemaan. 

– En halua ihmisten luulevan, että olen huono omistaja, olen kaukana siitä, Snook kertoo ja lisää, että koira on ainoastaan hemmoteltu.

Ennen Snook antoi koiralle lasillisen kolaa joka ilta, mutta tämä tapa on jäänyt jo historiaan. Herkuttelu ei kuitenkaan ole loppunut täysin, sillä omistaja hemmottelee lemmikkiään nykyisin toisilla herkuilla, kuten valkosuklaanapeilla, kaurapatukoilla ja teellä. 

Leikkaus paransi koiran elämänlaatua

Epäterveellisestä ruokavaliostaan huolimatta Lady juhli vuoden alussa 20. syntymäpäiväänsä. Terveysongelmilta koira ei kuitenkaan ole täysin välttynyt, sillä muutama kuukausi ennen tammikuista syntymäpäiväänsä sen kuudestatoista hampaasta jouduttiin poistamaan peräti 12.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sen hampaat eivät ole muutenkaan kovin hyvät. Toivon, että se ei johdu kolasta. Luulen, että se on vain kiinni vanhasta iästä.

Riskeistä huolimatta toteutettu hampaiden poisto auttoi, ja nyt koira on omistajan mukaan paljon iloisempi ja leikkisämpi kuin ennen. Kivut ovat selvästi poissa.

– Se on pärjännyt tosi hyvin operaation jälkeen ja nauttii elämästä paljon enemmän. Se on ehdottomasti ollut paras asia, mitä sille on tapahtunut, iloinen omistaja kertoo.

Aivan kaikki ruoat ja asiat eivät ole lemmikeille hyväksi. 

2:10

Lähde: Metro 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja