Lapsuutensa seksikokemuksesta avautunut ampumahiihtotähti teki yllättävän aluevaltauksen

Kaisa Mäkäräinen uransa jatkosta: Olen lähellä päätepistettä 7:57

Ampumahiihtouransa jäihin laittanut tshekkitähti Gabriela Koukalova on kokeillut yllättäen siipiään tshekkiläisessä elokuvassa näyttelijän tehtävissä.

Pääkuvan videolla Kaisa Mäkäräinen Huomenta Suomen vieraana toukokuussa.

Koukalova pääsi kameran eteen elokuvassa Teroristka (Terroristi). Kuvaukset hänen kanssaan kestivät yhden päivän.

– Se oli erinomainen kokemus minulle. Ihailen sitä, miten kaiken pitää olla kohdillaan, jotta lopputulos on onnistunut, Koukalova kertoi sosiaalisessa mediassa.


Teroristka-elokuva julkaistaan keväällä 2019. Se on tragikomedia opettajan tehtävät lopettaneesta naisesta, joka tympääntyy elämäänsä ja aikoo tehdä itsemurhan, mutta sen toteuttaminen ei osoittaudu helpoksi.

Elokuvan pääroolissa näyttelee 77-vuotias näyttelijä Iva Janžurová. Koukalovan, 28, näyttelemästä kohtauksesta ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta kuvauksista otetussa kuvamateriaalissa hänellä oli kivääri kädessään.

"En ollut 15-vuotiaskaan"

Koukalovan oli lisäksi määrä käynnistää lokakuussa Tshekissä aviomiehensä Petr Koukalin kanssa kiertue, jonka aikana hän lupasi kertoa rahaa vastaan salaisuuksia perhe- ja urheiluelämästään. Kiertue kuitenkin peruttiin, kun Koukalovan lähipiirissä katsottiin, että tällainen kiertue olisi haitallinen tähden maineelle, kertoo tshekkiläinen Lidové noviny -lehti.

Koukalova avautui jo keväällä julkaistussa omaelämäkerrassaan monista kovista aiheista. Hän kertoi muun muassa lapsuutensa seksikokemuksesta.

– Haluaisin sanoa, että menetin neitsyyteni 15-vuotiaana, mutta en ollut niinkään vanha. Olin siskoni 12-vuotiaan pitkähiuksisen kaverin kanssa. Hän oli lempeä, ja nautin siitä, Koukalova paljasti.

Koukalova kertoi havainneensa seksin auttavan häntä ennen kisoja ja myönsi tarvitsevansa sitä paljon.

Ampumahiihtoura jäissä

Koukalova ilmoitti jo tammikuussa jättävänsä tulevan kauden väliin. Myöhemmin keväällä hän sanoi, ettei usko palaavansa kilpakehiin enää koskaan

Koukalova oli koko viime kauden sivussa pohjevamman takia.

Koukalova on saavuttanut urallaan kaksi olympiahopeaa, kaksi MM-kultaa ja neljä himmeämpää MM-mitalia. Tshekki voitti lisäksi kaudella 2015–2016 maailmancupin kokonaiskilpailun.

Juttua päivitetty klo 16.13 tiedolla Koukalovan kiertueen perumisesta.

Lue myös:

    Uusimmat