Mainos

Olympiavoittajan kauhunhetket – kiristäjät vaativat rahaa tai muuten tapporyhmä Venäjältä tulee hakemaan hänet

3:22

Kultaa Pyeongchangin olympialaisten ampumahiihdossa viestissä ja hopeaa takaa-ajossa voittanut Ruotsin Sebastian Samuelsson koki kauhunhetkiä menneellä viikolla, kertoo Expressen.

Videolla torstain iltaseitsemän Tulosruutu.

Samuelsson tunnetaan kärkkäistä kommenteistaan Venäjän antidopingtoimikuntaa Rusadaa kohtaan. Hänen mielestään heitä ei tulisi hyväksyä takaisin mukaan. Jo viime talviolympialaisten aikaan hän sai kohdata vihaa ja viime viikolla hän sai sähköpostiinsa uhkailevan viestin.

– Tämä kysymys on minulle niin tärkeä, siksi minun on ollut vaikea olla hiljaa. Se on toki selvää, että tämä ei aina ole hauskaa. Viime viikolla heräsin sähköpostiviestiin, jossa minut uhattiin tappaa, Samuelsson kertoo.

Viesti oli anonyymiltä lähettäjältä ja se oli kirjoitettu englanniksi. Samuelssonilta vaadittiin 17 000 euroa 24 tunnin sisällä, tai muuten tapporyhmä Venäjältä tulee hakemaan hänet. Kun aika oli lähellä loppuaan, sai ruotsalainen muistutusviestin sähköpostiinsa.

– Tämä on todella epämukavaa. Toivon, että kyseessä ei ole mikään todellinen vaara. En itse sellaiseen usko, mutta aion kuitenkin tehdä asiasta rikosilmoituksen, kun palaan takaisin Ruotsiin, Samuelsson sanoo. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.