Mainos

Lapsi sylki matkustajien päälle – äiti sai lentoyhtiöltä elinikäisen porttikiellon

Lentohenkilökunta joutui kutsumaan poliisin paikalle perheenäidin epäasiallisen käytöksen vuoksi. 

Kolmen lapsen äiti sai porttikiellon Ryanairin lennoille sen jälkeen, kun hän ei saanut muiden matkustajien päälle sylkevää poikaansa kuriin.

Poliisiauto oli odottamassa viisihenkistä perhettä Liverpoolin lentokentällä lentokoneen laskeutuessa. Ongelmat alkoivat lentohenkilökunnan ja muiden matkustajien mukaan jo lähtökaupungissa Barcelonassa. 

Äiti käyttäytyi uhkaavasti muita matkustajia kohtaan 

Muut matkustajat olivat valittaneet pojasta jo Barcelonan kentällä, jossa 2-vuotias poika oli sylkenyt matkustajien päälle lähtöselvityksessä. Äiti kieltäytyi valituksista huolimatta komentamasta lastaan, jonka jälkeen hän joutui sanaharkkaan lentohenkilökunnan kanssa.

Matkustajien mukaan nainen käyttäytyi uhkaavasti toisia matkustajia kohtaan, jotka kehottivat häntä pitämään lapsensa kurissa. Ryanairin henkilökunnalla ei lopulta ollut muuta mahdollisuutta kuin ottaa yhteyttä poliisiin. Poliisiauto odotti perhettä lentokentällä koneen laskeuduttua.

Perhe poistettiin ensimmäisenä koneesta ja henkilökunta pyysi muita matkustajia odottamaan koneessa sen aikaa, kunnes tilanne saataisiin selvitettyä.

– Emme salli häiritsevää käyttäytymistä missään tilanteessa. Matkustajien, henkilökunnan ja lentokoneen turvallisuus ja mukavuus ovat meillä ykkösasioita, Ryanairin tiedottaja kertoo.

Ryanair ei aio nostaa asiasta virallista syytettä, eikä näin ollen tilanne johtanut pidätykseen. Nainen sai kuitenkin käytöksestään vakavan varoituksen ja porttikiellon Ryanairin lennoille.

Lähde: TheSun 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.