Lapsi kirjoitteli kakka-aiheisia viestejä joulukortteihin – äiti huomasi vasta postitettuaan jo 30 korttia

Jos olet koskaan ripustanut joulukoristeita, tähän tuskaan voit samaistua 0:50
Värikkäiden jouluvalojesi yksi lamppu on rikki, joten muut 89 lamppua ovat nyt hyödyttömiä... Jos olet koskaan ripustanut joulukoristeita, tähän tuskaan voit samaistua!

7-vuotias Oliver kehotti joulukorttien sisälehdellä vastaanottajaa kakkateemaisiin puuhiin, jotka tulivat pojan äidille täytenä yllätyksenä.

Victoria Howlettin joulukorttiurakka päättyi huvittavasti, kun hänen 7-vuotias poikansa päätti auttaa. Victoria kirjoitti joulukortteja käsin, ja Oliver päätti lisätä kortteihin oman viestinsä, kertoo The Sun.

Hyvää joulua ja "kakkaa lautasella"

Victoria kenties ihastui lapsen eleestä, kunnes tarkisti ohimennen yhden kortin sisällön.

Kissa-aiheinen, pojan koulutovereille tarkoitettu kortti oli saanut vessateemaisen vivahteen: kissan kimaltelevaan jouluhattuun oli kirjoitettu "kakka" ja kortin sisään astetta suorasukaisempi viesti, joka kuului "kakkaa lautasella". Lauseen yllä oleva yeet-raapustus on medioissa tulkittu myös sanaksi "eat", syödä, mikä toisi viestiin vielä uuden, epämiellyttävän vivahteen.

"Rakas lapseni lähetti 30 tällaista..."

Victoria päätti jakaa kuvan hupaisasta sattumuksesta Facebookin äiti-ryhmässä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Rakas lapseni lähetti 30 tällaista (viestiä). Tämä on ainoa, jonka tarkistin. Rukoilkaa puolestani, nainen totesi kuvansa ohessa.

Vaikka äiti kenties koki nolostusta, sosiaalisessa mediassa kortit otettiin hyvin vastaan. Moni kertoi suorastaan itkevänsä naurusta kakkateemaisen kortin luettuaan!

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat