Lapset yllättivät Hollywood-tähti Jessica Alban kesken rakastelun: "Se oli pahinta"

Näyttelijä Jessica Alba ja hänen miehensä Cash Warren kertovat nolosta sattumuksestaan YouTube-videolla.

Hollywood-tähti Jessica Alba avaa yksityiselämänsä kiemuroita uusimmalla YouTube-videollaan. Näyttelijä muistelee epämieluisaa tilannetta, jolloin hänen 9-vuotias tyttärensä astui huoneeseen, kun hän oli harrastamassa seksiä miehensä Cash Warrenin kanssa.

– Se oli pahinta, Warren muistelee.

– Me vietimme viisi minuuttia makuuhuoneessa nauraen. Ja ajattelimme, että pilasimme tyttäremme.

– Me emme voineet esittää, että sitä ei tapahtunut. Menin alakertaan ja sanoin: Haven se oli varmasti viimeinen kerta, kun astut huoneeseemme koputtamatta. Nyt hän koputtaa. Luulen, että hän oppi läksynsä, pariskunta selittää yhdessä.

Ohjelmassa on vieraana Hollywood-tähtien ystäväpariskunta, stylisti Rachel Zoe ja hänen miehensä Rodger Berman. He järkyttyvät kuullessaan tapahtumasta.

– Se olisi pahin painajaiseni, Zoe kommentoi.

Jessicalla ja Cashilla on kolme lasta. 9-vuotiaan Haven-tyttären lisäksi 12-vuotias tytär Honor  ja 3-vuotias poika Hayes. Hän kommentoi aiemmin suhdettaan lapsiinsa Instagramissa.

– Te kolme olette antaneet minulle lahjan toivosta, unelmista ja mahdollisuuksista. En tiennyt aiemmin niiden olemassaolosta ja mikä tärkeintä, te kannustatte pelottomasti menemään niitä kohti, Alba kirjoitti aiemmin.

:

Lähde: ENews, Youtube. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja