Lähteet: Kimi Räikkösen tilanteesta uutta tietoa – sai erityisluvan kotimatkalleen

Puolalaisen urheilukanavan tietojen mukaan Kimi Räikkönen joutuu mitä todennäköisimmin jättämään myös ensi viikonloppuna ajettavan Monzan osakilpailun väliin. Alfa Romeo -kuski antoi viime viikolla positiivisen koronatestituloksen.

Kimi Räikkösen koronatestitulos viime viikonloppuna ajetun Zandvoortin osakilpailun alla oli positiivinen, minkä vuoksi suomalaisveteraani joutui jättämään Hollannin GP:n ajamatta.

Alfa Romeon varakuski Robert Kubica korvasi Räikkösen Zanvoortissa ja oli kisassa lopulta 15:s. Tuoreiden tietojen mukaan puolalainen tuuraa Räikköstä myös Italian Monzassa, jossa ajetaan osakilpailu ensi viikonloppuna.

Puolalaisen TVP Sportin mukaan Kubica on matkustamassa Italiaan ja hänen ajamisensa Monzassa vaikuttaa todennäköiseltä.

– Räikkönen ei ole vieläkään antanut negatiivista testitulosta. Tämä tarkoittaa sitä, että suomalainen ei mitä todennäköisimmin pysty palaamaan takaisin ennen kuin Italian GP-viikonloppu alkaa perjantaina, TVP Sport raportoi.

Alfa Romeon viime viikolla antaman tiedon mukaan Räikkösellä ei ollut minkäänlaisia oireita positiivisesta testituloksesta huolimatta. Hän vetäytyi välittömästi karanteeniin hotellihuoneeseensa tuloksen saatuaan.

Sveitsiläinen tv-yhtiö SRF puolestaan raportoi, että Räikkönen sai positiivisesta testituloksestaan huolimatta matkustaa Hollannista kotiinsa Sveitsiin yksityiskoneensa kyydissä. Suomalaisen kerrotaan saaneen erityisluvan matkustamiseen Alankomaiden ja Sveitsin terveysviranomaisilta.

Monzan F1-varikolle pääsemiseksi Räikkösen on annettava kaksi negatiivista testitulosta. Myös matkustaminen Italiaan on mitä todennäköisimmin negatiivisen testituloksen takana.

Räikkösen 36-vuotiaalle korvaajaehdokkaalle Kubicalle Monza on mieluinen paikka, sillä hän pokkasi radalla F1-uransa ensimmäisen palkintopallipaikan 15 vuotta sitten.

Lue myös:

    Uusimmat