Lahjatoive sai odottamattomat mittasuhteet: Tuhopoltossa perheensä menettänyt tyttö pyytää apua 1,7 miljoonan kirjeen avaamiseen

Pikkutytön vaatimaton lahjatoive sai sosiaalisen median myötä aivan uskomattomat mittasuhteet. 

MTV Lifestyle uutisoi joulukuussa tytöstä, joka menetti kasvonsa ja perheensä tuhopolton seurauksena. Tytön ainoa toive joululle oli, että ihmiset ympäri maailmaa lähettäisivät hänelle joulukortteja, jotka hän voisi ripustaa uuteen korttitelineeseensä.

Viisivuotias Safyre toivoi ihmisiä jakamaan joulun hänen kanssaan, sillä hänen oma perheensä ei voi enää niin tehdä.

Tämän pikkutytön suurin toive toteutui pian sosiaalisen median ansiosta, ja hän alkoi saamaan tuhansittain kortteja ja lahjoja ympäri maailmaa. Tytön toive sai paljon myös kansainvälistä huomiota, ja nyt kortteja on tullut kaiken kaikkiaan uskomattomat 1,7 miljoonaa kappaletta.

"Tyttö ei tarvitse enää postia"

Vapaaehtoisista koostuva ryhmä on tullut kirjeisiin, kortteihin ja lahjoihin hukkuvan tytön avuksi, mutta lisää apua tarvitaan edelleen.

– Kuka tahansa, jolla on pari tuntia aikaa, voi tulla avuksi, vapaaehtoiseksi ilmoittautunut tapahtuma koordinaattori Rachel Fredericks kertoo. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Hän kertoo, että heillä on varasto täynnä postia ja kaikki ihmiset voivat tulla auttaa korttien ja pakettien avaamisessa. Fredericks mainitsee myös, että tyttö on erittäin kiitollinen kaikesta saamastaan postista, mutta ei tarvitse enempää kortteja tai lahjoja.

Suosikkikirjeet kuuluisilta laulajilta

Safyre on joutunut pienen elämänsä aikana kokemaan jo yli 50 operaatiota palovammojensa vuosi, ja on paraikaa toipumassa uusimmasta leikkauksesta. Vaativan leikkauksen vuoksi tyttö ei itse pysty osallistumaan kirjeiden avaamisoperaatioon.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka tyttö ei itse pysty tulemaan varastoon vapaaehtoisten avuksi, avatut kirjeet toimitetaan tytölle, jotta hän pääsee myös itse näkemään postinsa. 

Tyttö on kiitollinen kaikista saamistaan kirjeistä ja lahjoista, mutta hänellä on postin joukossa muutama suosikkilähetys. Näitä ovat kirjeet kuuluisilta laulajilta Beyoncélta ja Katy Perryltä, sekä poiju Yhdysvaltaltain rannikkovartiostolta.

Lähde: ABCNews

Mitä on ystävyys? Sen tietävät nämä suomalaislapset:

 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja