Mainos

Lahja, jollaista ei osaisi edes toivoa – naisen kiitos ex-miehensä tyttöystävälle leviää netissä

Ilkeiden sanojen ja haukkujen sijaan nainen kuvailee entisen miehensä uutta tyttöystävää ihmeelliseksi bonusäidiksi, josta ei voi olla muuta kuin ylpeä. 

Kun puhutaan ex-miehistä ja heidän uusista tyttöystävistään, mukaan liittyy usein draamaa. Mutta ei tämän perheen tarinassa. Brittney Johnson, 27, päätti kääntää stereotypiat päälaelleen ja kirjoittaa kiitoskirjeen miehensä uudelle tyttöystävälle, jota hän kutsuu neljävuotiaan tyttärensä ”bonusäidiksi”.

Kolumbialaisnainen osoittaa laajalle levinneen kirjoituksensa kaikille äideille, jotka ovat järkyttyneet siitä, että toiset naiset kohtelevat heidän lapsiaan kuin omiaan. Miksi tämä ei voisi olla toivottava asia?

Johnson toteaakin, että hänen miehensä uusi tyttöystävä Kayla Imhoff on ollut lahja, jollaista hän ei ollut osannut edes toivoa.

Tärkeintä oli oivaltaa, etteivät he olleet kilpailjoita

Johnson kertoo, että hänen entisen miehensä uusi tyttöystävä on opettanut hänen nelivuotiaalle tyttärelleen paljon työnteosta ja opiskelusta, mutta myös käytännöllisiä asioita, kuten ajamaan pyörällä ja laittamaan ruokaa.

– Olet todellinen roolimalli ja ihmeellinen bonusäiti, ja me olemme todella ylpeitä sinusta, Johnson kirjoittaa päivityksessään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka tämä kuulostaakin unelmatilanteelta, äiti paljastaa, että alku ei heidänkään tapauksessaan sujunut täysin ongelmitta. Kun Johnson tapasi Imhoffin ensimmäistä kertaa kaksi vuotta sitten, hänet valtasi mustasukkaisuus. Johnson pelkäsi aluksi, että hänen tyttärensä tulisi pitämään uudesta naisesta enemmän kuin omasta äidistään. Muutama keskustelukerta muutti kuitenkin kaiken. 

– Minulla tärkeintä oli ymmärrys siitä, että Kayla ei ollut minun kilpailijani, Johnson toteaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nykyisin he kaikki neljä viettävät paljon aikaa yhdessä ilman turhaa mustasukkaisuutta.

– Meidän suhteemme ei ole normaali useimmille ihmisille, mutta meille se on normaalia. Me tulemme hyvin toimeen, ja Johnsonista on tullut yksi todella hyvistä ystävistäni, Imhoff kertoo oman näkemyksensä asiaan. 

Lähde: Today  

***

3:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.