Lähes tunnistamattomana synttärikuvassaan esiintynyt Adele sai hoikistumisestaan häijyjä kommentteja – nyt puhuu laulajan entinen personal trainer

Adele murtuu kyyneliin keikallaan 1:36
Adele murtui kyyneliin keikallaan vuonna 2016 keikallaan muistellessaan Orlandon verilöylyn uhreja

Adelen entiseksi personal traineriksi Instagramissa esittäytyvä mies sanoo suorat sanat laulajan muodonmuutoksen ympärillä vellovasta kohusta.

Laulajatähti Adelen hoikistuneesta olemuksesta uutisoitiin jo viime vuoden puolella. Kohu laulajan ympärillä alkoi kuitenkin paisua talvella, kun hänet ikuistettiin Oscar-gaalan jatkobileissä.

Tilanne räjähti käsiin 6. toukokuuta, kun harvakseltaan julkisuudessa nähty Adele julkaisi Instagram-tilillään kuvan 32-vuotissyntymäpäivänään.

Vaikka muutosta on ihailtu, on osa reaktioista ollut ilkeämpiä. Osa faneista on esimerkiksi spekuloinut, että laulaja olisi käynyt myös kauneusleikkauksissa.

Ilkeät kommentit saivatkin viime viikolla myös Adelen personal trainerin julkaisemaan aiheesta pitkän kirjoituksen Instagramissa. Pete Geracimo kertoo päivityksessään valmentaneensa Adelea aiemmin Lontoossa ja järkyttyneensä ilkeistä kommenteista.

– Kun aloitimme työskentelyn yhdessä, eikä tavoitteena ollut koskaan tulla superlaihaksi. Kyse oli hänen terveydestään, etenkin raskauden ja leikkauksen jälkeen, hän tähdentää.

Geracimo huomauttaa, että kun Adelen albumi 25 ilmestyi vuonna 2015, tahtoi tähti olla hyvässä kunnossa aloittaessaan yli vuoden mittaisen kiertueen, jonka aikataulu oli tiukka.

– Hän alkoi niihin aikoihin kiinnostua treenaamisesta ja paremmista valinnoista ruokien suhteen. Tuloksena hän pudotti merkittävän määrän painostaan, mikä ei jäänyt huomaamatta, jatkaa Geracimo, joka kuvailee muutokseen liittyvän uutisoinnin ja huomion määrän lyöneen hänet ällikällä.

Laulaja muutti myöhemmin Los Angelesiin. Personal trainer kirjoittaa, että Adele kävi samaan aikaan muutoksia läpi henkilökohtaisessa elämässään, mikä on usein sysäys siihen, että tahtoo olla parhaimmillaan. Hän muistuttaa myös, että laulajalla on vuonna 2012 syntynyt Angelo-poika.

– Hän omaksui terveellisemmät ruokailutottumukset ja aloitti tiukemmat treenit. En voisi olla ylpeämpi tai onnellisempi hänen puolestaan. Hän tekee kaiken itsensä ja Angelon vuoksi. Toivoisinkin, että ihmiset arvostaisivat sitä työtä, minkä hän on tehnyt, hän huomauttaa.

Lue myös:

    Uusimmat