Supertähti Adele teki hurjan painonpudotuksen – näillä keinoilla hän laihtui

Adele murtuu kyyneliin keikallaan 1:36
Adele murtuu kyyneliin muistellessaan Orlandon verilöylyn uhreja vuonna 2016.

Huippusuosittu laulaja Adele häikäisee uudella vartalollaan.

Rolling in the Deep -hitistään tunnettu laulaja Adele nähtiin laulaja Draken syntymäpäivillä aiemmin lokakuussa. Adelen muuttunut ulkonäkö huomioitiin heti brittimedioissa. The Sun -lehti uutisoi laulajan muuttaneen kokonaan ruokavalionsa ja kunto-ohjelmansa.

Lehden mukaan Adele on käynyt pilateksessa brittimuusikko Robbie Williamsin vaimon, Ayda Fieldin kanssa. Nimettömänä pysyvä lähde kertoi lehdelle Adelen rakastavan uutta treeniohjelmaansa.

Huhtikuussa aviomiehestään Simon Koneckista eronnut laulaja on palkannut personal trainerikseen tunnetun Dalton Wongin. Mies tunnetaan tähtinäyttelijöiden valmentajana, joka on auttanut muun muassa näyttelijä Jennifer Lawrencea tavoitteissaan.

– Adele ei nauti treenata muiden ihmisten läsnä ollessa, vaan hän treenaa yksin kotona katsoen opetusvideoita ja luentoja. Kaikki näkevät, mihin hän on pystynyt kuudessa kuukaudessa, nimetön lähde kertoo.


Vaikka laulaja ei ole kuntosalin suurimpia ystäviä, hän on kertonut vuonna 2016 Rolling Stone -lehdessä harjoittelevansa painonnostoa. Ruokailutottumuksistaan Adele on paljastanut luopuneensa teen juomisesta ja vähentänyt samalla sokerin määrää. Päivässä hän saattoi juoda jopa kymmenen kupillista.

– Lopettamisen jälkeen minulla on ollut enemmän energiaa kuin ikinä aiemmin, Adele totesi The Sun-lehden haastattelussa.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat