Adele jatkaa hämmentämistä ulkonäöllään – jopa huippumalli Chrissy Teigen riensi kommentoimaan tuoretta kuvaa: "Oletko tosissasi"

Adele murtuu kyyneliin keikallaan 1:36
Adele murtui kyyneliin keikallaan vuonna 2016 keikallaan muistellessaan Orlandon verilöylyn uhreja

Adelen muodonmuutos hämmentää yhä seuraajia ympäri maailman.

Brittilaulaja Adele, 32, on pysytellyt viime vuosien ajan tiiviisti poissa parrasvaloista ja julkisuudessa tähti on nähty vain harvakseltaan. Tuoreet, vuoden 2020 puolella otetut kuvat laulajasta ovat herättäneet laajasti hämmennystä maailmalla tähden seuraajien ja fanien joukossa, sillä Adele on muuttunut ulkonäöltään radikaalisti. 

Laulajan muodonmuutoksesta uutisoitiin ensimmäistä kertaa jo viime vuoden puolella. Eräs fani kertoi tuolloin törmänneensä Adeleen Karibialla ja sanoi tähden kertoneen, että tämän paino on pudonnut peräti 45 kiloa. Myös laulajan kasvonpiirteiden on arvioitu muuttuneen kenties kirurgin veitsen alla. 

Syntymäpäiviään viettänyt Adele julkaisi keskiviikkona 6. toukokuuta Instagram-tilillään itse tuoreen kuvan itsestään, jolla hän kiitteli saamistaan syntymäpäivätoivotuksista. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kiitos kaikesta rakkaudesta syntymäpäivänäni. Toivon, että olette kaikki turvassa sekä järjissänne tänä hulluna aikana. Haluaisin kiittää kaikkia etulinjassa työtä tekeviä sekä korvaamattomia työntekijöitä, jotka pitävät meidät turvassa samalla, kun he riskeeraavat oman elämänsä. Olette todella enkeleitämme, Adele kirjoitti päivityksessään.

Suurimman huomion laulajan päivityksessä sai kuitenkin jälleen tämän muuttunut ulkonäkö. Otoksessa Adele on kuvattu muutaman metrin päästä, eikä hoikistunutta tähteä todella ole tunnistaa. Useat laulajan seuraajat ovat rientäneet kommentoimaan tätä asiaa, mukaan lukien huippumalli Chrissy Teigen

– Siis, oletko tosissasi, Teigen ihmettelee. 

– Eikö vain? Hän näyttää upealta, eräs fani vastaa kommenttikentässä Teigenille. 

– Työ vyötärö on tyrmäävä, tubetähti Kalen Allen ihastelee. 

Adelen on kerrottu noudattaneen Sirt-dieettiä, jossa ruokavalio keskittyy terveellisiin, runsaasti sirtuiini-aktivaattoreita sisältäviin ruoka-aineisiin, kuten omenoihin, sitrushedelmiin, vihreäät teehen, mansikoihin sekä lehtikaaliin. Laulajan painonpudotus on kuitenkin herättänyt huolta asiantuntijoiden joukossa. Brittiläisen terveysekspertin Dale Pinnockin mukaan Adele syö keskimäärin 1000 kilokaloria päivässä, kun naisen keskimääräinen kalorinkulutus on 1800–2000 kilokalorin välillä.

Lue myös:

    Uusimmat