Lähes 15 000 osumaa saanut ”Herra Tinder” löysikin kumppanin perinteisellä tavalla – tämä kiinnitti huomion: ”Tajusin, etten tarvitse sovellusta löytääkseni rakkauden”

2:38
Mitä jos deittisovelluksissa käytävä viestittely tapahtuisikin kadulla kasvotusten? Katso lopputulos!

Mallina työskentelevä brittimies sai ”Herra Tinder” -tittelin, sillä hän keräsi suositussa deittailusovelluksesta keskimäärin 20 osumaa päivässä. Se oikea osuma kuitenkin löytyi perinteisemmällä tavalla, kertoo muiden muassa Mirror.

Miesmallina työskentelevä Stefan-Pierre Tomlin, 29, on saanut huomata olevansa kuumaa kamaa Tinderissä. Hän käytti deittisovellusta noin viiden vuoden ajan ja sai päivittäin keskimäärin 20 osumaa. Tinder nimesi Stefan-Pierren ”Herra Tinderiksi”, kun mies oli kerännyt kahden vuoden aikana huikeat 14 600 osumaa.

Tuhansista naisista kuitenkin vain 15 pääsi treffeille komistuksen kanssa. Tinderistä alkunsa saaneet suhteet kuivuivat nopeasti kokoon.

Nyt maailman ”eniten pyyhkäisty” mies kertoo löytäneensä rakkauden perinteisempää reittiä. Stefan-Pierre tapasi laulaja Natasha Boonin yhteisen ystävän kautta.

Kuin Marilyn Monroe

Stefan-Pierre kertoo Mirrorille, että Natasha muistutti ensitapaamisella Marilyn Monroeta punaisessa tiukassa mekossaan, punaisessa huulipunassaan ja vaaleissa hiuksissaan.


Pari on seurustellut huhtikuusta asti. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Stefan-Pierren ulkonäöstä on hyötyä mallin töissä. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– Hän vei jalat altani, mitä tapahtuu harvoin. Vatsassani oli perhosia, Stefan-Pierre muistelee.

– Tajusin, etten tarvitse sovellusta löytääkseni rakkauden. Kemiamme syttyi välittömästi.

Pari vaihtoi numeroita, tekstasi läpi yön ja meni virallisille treffeille Pohjois-Lontoossa sijaitsevaan puistoon. Siitä asti Stefan-Pierre ja Natasha ovat seurustelleet. Vasta huhtikuusta asti tapaillut pariskunta on jo muuttanut yhteen.

Stefan-Pierre kertoo, että hänellä on paljon yhteistä Natashan kanssa. Lisäksi laulajan tiimihenkisyys, kauneus, ystävällisyys ja samanhenkisyys vetoavat miesmalliin.

"Herra Tinderin" nappaaminen saa tuntemaan ylpeyttä


Komea pari kerää kehuja Instagramissa. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Natasha itse kertoo suhtautuneensa ”Herra Tinderiin” aluksi varauksella. Hän ei ymmärtänyt, miksi niin komean miehen piti käyttää deittailusovellusta.

Stefan-Pierren saamien osumien huikea määrä herätti hieman kateutta Natashassa, mutta myös ylpeyttä siitä, että juuri hän sai ”Herra Tinderin” aloilleen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja