Morsian kuuli shokkiuutisen sulhasestaan kaksi päivää ennen häitä: "Onneksi asia selvisi ennen kuin nain hänet"

Näin onnistut hääkuvissa 7:20
Entä jos häät sitten toteutuisivatkin – näillä vinkeillä onnistut hääkuvissa.

Vain muutamaa päivää ennen alttarille astelemista Tiana sai selville totuuden sulhasestaan, kertoo australialainen 9Honey-naistensivusto.

Seitsemän vuotta yhdessä olleet Tiana ja Matt rakastivat toisiaan, mutta eivät halunneet hätäillä naimisiinmenon kanssa. Lopulta sukulaisten utelut alkoivat ärsyttää pariskuntaa, ja he päättivät avioliiton olevan luonnollinen askel suhteelleen.

– Olin 35 ja halusin perustaa pian perheen, joten ajattelin naimisiinmenon olevan vain luonnollinen kehityssuunta, Tiana kertoo.

– En ollut siitä erityisen innostunut, se oli vain jotain, minkä tiesin tulevan tapahtuvaksi.

Ilmeisen avioliiton sijaan parin liitto sai kuitenkin odottamattoman käänteen.

Paljastus kruunasi riitelyputken 

Ennen häitä Tiana ja Matt riitelivät paljon. Rakastavaisten välejä hiersivät vieraslista, sulhaspoikien määrä ja vihkimispaikka. Viimeinen niitti oli kuitenkin Tianan ystävän paljastus Mattista.

Kaksi päivää ennen häitä ystävä kertoi haluavansa jutella Tianan kanssa. Naiset menivät syrjään ja ystävä avasi puhelimestaan Tinder-sovelluksen.

– Se, mitä hän näytti, järkytti minua niin paljon, etten voi vieläkään uskoa sitä, Tiana muistelee.

Puhelimen ruudulta näkyi seuranhakuprofiili, jossa poseerasi mies ilman paitaa aurinkolasit päässään. Mies oli Tianan sulhanen, Matt.

"Tiesin, että minun on peruttava häät" 

Näky veti morsiamen sanattomaksi. Mies, jonka kanssa Tiana oli viettänyt useita vuosia elämästään ja jonka kanssa hän oli menossa muutaman päivän kuluttua naimisiin, luonnehti itseään Tinderissä nuoreksi sinkkumieheksi.

– Tiesin, että minun on peruttava häät, Tiana sanoo.

Hän selitti tilanteen lähipiirilleen. Mattille Tiana ei halunnut puhua, vaan lähetti tälle sähköpostin, jossa pyysi miestä kertomaan häävieraille juhlien peruuntumisesta ja peruuntumisen syystä.

– Hän hyväksyi sen, eikä ryhtynyt taistelemaan minut pitääkseen.

Myöhemmin Matt löysi uuden naisystävän, jota alkoi tapailla vakavassa mielessä.

– Onneksi asia selvisi ennen kuin nain hänet, Tiana toteaa.

Lähde: 9Honey

Lue myös:

    Uusimmat