Lähde: Sebastian Vettelin siirrossa ratkaisu käsillä – viikonloppuna edessä tärkeä käänne

2:59
Ferrarin pakka on jälleen olluut sekaisin alkukaudesta.

Saksalaisen Auto Motor und Sport -lehden kokenut F1-toimittaja Michael Schmidt on saanut tietoja viikonloppuna edessä olevasta käänteestä Sebastian Vettelin siirtokohussa.

Vettel on jo pitkään yhdistetty Aston Martiniksi ensi kaudella muuttuvaan Racing Point -talliin. Ferrarin kanssa sopimuksensa tähän kauteen päättävä saksalaismestari voi pian olla virallisesti tiimin tuleva kuljettaja.

Auto Motor und Sportin konkaritoimittaja Michael Schmidt kertoi torstaina lehden verkkosivujen videolla, että ratkaisu Vettelin asiassa on käsillä.

– Sen mukaan, mitä me olemme kuulleet, Racing Point tekee sisäisen päätöksen tänä viikonloppuna siitä, että ”kyllä, otamme Sebin”. Sitten he päättävät, kuka saa lähteä, Schmidt valottaa.

Tämä tarkoittaa ratkaisua kahden sopimuksessa olevan kuljettajan, Lance Strollin ja Sergio Perezin välillä. Ensiksi mainittu on Racing Pointin ja Aston Martinin omistajan Lawrence Strollin poika, joten hyvin todennäköisesti meksikolainen Perez saa tällöin etsiä uuden osoitteen itselleen.

Aiemmin mediassa on liikkunut tietoja, joiden mukaan Racing Pointin olisi purettava Perezin sopimus heinäkuun aikana välttyäkseen lisävaikeuksilta. Pitkän uran formula ykkösissä tehnyt Perez vaikuttaa itsekin valmistautuneelta ratkaisuun.

– Minusta se on aika selvää. Jos jonkun täytyy lähteä, niin… minä olen itsekin isä enkä potkaisisi poikaani ulos, mutten voi tässä paljoa sanoa, Perez vihjasi espanjalaiselle Movistarille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja