Lady Gaga: Aloin nauttia seksistä vasta vanhempana

Kohulaulaja Lady Gaga puhui avoimesti seksuaalisuudesta ja neitsyyden menettämisestä AVAn Suoraa puhetta -sarjassa.

Suoraa puhetta: Naistähdet kertovat -sarjassa Lady Gaga keskusteli englantilaisen valokuvaajan ja tv-tähden Amanda de Cadenet kanssa ja puhui avoimesti seksuaalisuudestaan.

– Kaikki pitävät minua huippuseksuaalisena poptähtenä – mikä tietysti olenkin – mutta aloin nauttia seksistä vasta paljon vanhempana, 27-vuotias laulaja paljastaa.

– Kun ajattelin seksiä kouluaikoina mietin, että tällaistakö sen kuuluu olla? Tuntuuko se edes hyvältä? Minusta se ei tuntunut. Nuorena sitä vain yrittää selvittää mitä naisena olemiseen kuuluu.

Avioero ei ole vaihtoehto

Lady Gaga rohkaisee fanejaan odottamaan ja aloittamaan aktiivisen seksielämän vasta kun he ovat kyllin vanhoja ymmärtämään omat tarpeensa. Hän itse kertoo 16-vuotiaana tapailleensa kymmenen vuotta vanhempaa miestä.

– Seurustelin muutaman vanhemman miehen kanssa. Myöhemmin urastani tuli elämäni tärkein asia. Jos joku tuli tielleni tai kohteli minua huonosti. panin välit poikki ja keskityin musiikkiin, laulaja kertoo.

Hän muistuttaa, että hyvä itsetunto on tärkeintä parisuhteen onnistumisen kannalta.

– Jos makaat sängyssä jonkun vieressä, joka ei saa sinua tuntemaan oloasi jumalattareksi, mieti uudelleen mitä tarvitset. Jos suhde ei tunnu hyvältä, lopeta se.

Lady Gaga kertoo vanhempiensa olleen naimisissa yli 30 vuotta ja kestäneen monia ylä- ja alamäkiä suhteessaan.

– Avioero ei ole minulle edes vaihtoehto. Kun menen naimisiin, se on siinä. Mieheni ei pääse minusta eroon.

Katso Suoraa puhetta -jakso:

(MTV Lifestyle)

Lue myös:

    Uusimmat